Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nem kellett a gazdának a leszbikus pornós

 .

Meglepő módon Szilveszter gazda ellenállt, ritkán használt, ámde annál kedvesebb alkatrésze követelésének és az eszére hallgatott. Indira akiről éppen kettő napja derült ki, hogy pontosan azt a foglalkozást űzi, ami az arcára van írva lapátra került. A gazda anno azt reagálta, hogy nincsenek előítéletei, az sem érdekli, hogy már pornózással is meggyanúsították rajongóját.

Mint már megírtuk, Indira egy hazai szexvállalkozás prominens tagja. Többnyire leszbikus műsorokban szerepel, de ha extra igény van, akkor sem biztos, hogy szégyenlősen elszalad.

 

Szilveszter nemrégen kis híján megcsókolta a most kiesett lányt, de akkor persze még nem tudta, hogy nem sokkal előtte miket vehetett a szájába.

 

Tudok a múltjáról, bár részleteket nem sokat, de nem is faggatóztam. Engem ugyanis nem a múltja érdekel, hanem az, ki ő valójában. Milyen ember, milyen érzései, gondolatai vannak. Azt mondta, azt az időszakot lezárta, egyetemet végzett, családot szeretne. Kedves, aranyos lány.

 

Örülök, hogy rácsodálkoztál erre a világra, de mikor lovagláskor belenéztem a szemedbe, nem volt benne az a plusz, amit éreznem kell egy nővel kapcsolatban. Hosszú távon nekünk nincs közösségünk. Ebben a világban nem tudnál velem együtt működni.

 

Aki már látta a gazda eddigi egyetlen megnyilvánulását is, az pontosan tudhatja, mekkora eséllyel lenne képes egy ilyen összetett mondatot egy nőnek elmondani. Látszott is a kialvatlanság a szemén. Tuti biztos, hogy szerencsétlen egész éjszaka tanulta a szöveget a pokolba kívánva a sok cifrabeszédű városi naplopót.

 

András megkérte maradék két asszonyát, hogy a két házi járgánnyal kerekezzenek le a faluba egy kis elemózsiáért. Marcsi viszont kétségbeesve kijelentette, hogy a hegyi kerékpárnak aposztrofált bonyolult berendezéssel nem képes megbirkózni, neki anno csak egy egyszerű cekáz jutott és most úgy érzi magát, mint Mari néni a rakétasiló mellett. Nem is vállalta a megmérettetést és András legnagyobb elkeseredésére megtagadta a fontos feladat végrehajtását. Valami nem stimmel ezzel a nővel – dörmögte elégedetlenül, de borús homlokáról rögvest eltűntek a ráncok, ahogy a másik díjnyertes nőstényére vetette pillantását. Na ebből még lehet valami. Orsi ugyanis közben már meg is érkezett tele szatyrokkal, hogy táplálhassa szíve urát. A jutalom nem is maradt el. Kapott két gazdapuszit. Marcsi fancsali képpel vette tudomásul, hogy ez a nyalizó betette a lábát az ajtórésbe.

 

.

Nézzük meg a lebukott Indira milyen meztelen fotókkal reklámozta magát és persze a legjobb jelenetek

 .

Szilveszter még annak előtte, hogy kitette volna a katalógusból bárki számára fix összegért megrendelhető megélhetési rajongóját, reggel 10 kor bevágtat a a házba és kisebb patáliát csap, mert a lányok voltak olyan botorak, hogy még egyszer megetették a tátogó barikákat. Hát ehzt hogyan is gondoltátok lyányok?? Isszen ezek akár ki is pukkadhatnak ha túlságosan telepakolják a bendőjüket. Tudjátok mekkora kárt csinálnátok nekem. Ugrana a jövő évi traktorcserém és egy lepusztult kétéves miskulanciával kellene szántanom a falu szégyenére!!!

 

A lányok szánják, bánják a bűnket, egészen addig ameddig Szilveszter, Rékát el nem viszi a kukoricaföldekre.

 

Há' tudod ki lát bele egy faszi agyába..- foglalja össze a világ nagy mondanivalóit a két hoppon maradt aspiráns.

 

Tomi gazda a szimpatikus szatír, aki főállásban disznókat herél mázsaszámra, ismét boldog. A lányokat traktorvásárra viszi. Nézd ezt az ekét, látod azt a pótkocsit? A lányok nyála folyik, mint kóbor kutyának a kolbászfesztiválon. Erika viszi ismét a prímet, el sem mozdul a leggazdagabb gazda mellől, ott fogdossa ahol éri. A konkurencia látja, hogy itt komoly gondok lesznek. Ezért varázsütésre ráállnak a témára, hogy az erdélyi nőnek két gyereke van és hát ugye ezek akkor idejönnének. Hát értelmes disznótenyésztő akarhatna ilyet?

 

Eközben Szilveszter sem tud elszakadni a traktor témától és megkocsikáztatja egyik kedvesét. Ismét ő az, aki beveti immár a harmadik bugyi lazító csajozós dumát: Majd megkapod saját traktornak! – mutat az egyik lepusztult járműre. Elnézést, a következő tíz perc kimaradt, mert ez tényleg sok volt a rekeszizmoknak. Viki rögtön kedélyes álmodozásba kezd.

Azt a kutya meg a mája. Mekkora szám lesz , majd ha haza látogat és ezzel a csodamasinával gördül be az Aldiba egy kis ezért, meg azért. Parkolni ugyan nem lesz egyszerű, de a pesti agresszív népség tuti félre áll majd az útjából, ha kihajt a váci útra és helyet követel magának. Szilveszter elégedetten, bólogat. Ez igen valaki végre értéékeli a falusi élet szösszeneteit. Végül hatodik sebességbe kapcsol és porzó kerekekkel nem egésze 18 km/ óra sebességgel elvágtáznak a naplementében.

 

 

 

 

4 Tovább

Szexmunkás indul a parasztkolbászért

 

 

Erre senki nem számított. A jeges zuhany ömlött végig rajtunk, amikor a mai hírekben szembesültünk vele, hogy a Házasodna a gazda című RTL-es műsor egyik igen csak extravagáns kinézetű hölgye a testével keresi a kenyerét. A Bors ugyan szexmunkásként aposztrofálja, de mi ne legyünk ennyire finnyásak és mondjuk ki, hogy…. Inkább ne is. Igen ezt az új fogalmat mi is inkább bevezetjük, mert ma már könnyebb egy per elindítani, mint a dübörgő gazdaságot a lejtőn.

 

Indira tehát szexmunkás, ami csak azért érdekes, mert egész egyszerűen elképesztő, hogy valakinek ennyire az arcára legyen írva a foglalkozása, és a szervezők mégsem kapcsolnak idejében. Egy kezünkön képtelenség is megszámolni, hány „szexmunkás” lány volt már az RTL-es műsorokban. Hoppá nocsak! Talán könnyebb lenne azokat számba venni, akik nem voltak azok, illetve vegyenek ők inkább a szájukba amit csak akarnak. Mi koncentráljunk a lényegre. Szilveszter gazda sebészi pontossággal, vagy némi szerkesztői segítséggel, de halál pontosan betalált. Indirán már a Stevie Wonder is az első pillantásra észlelte volna, hogy nem parizer árusításával tölti a napokat a sarki kisközértben. Ráadásul annak ellenére, hogy állítólag diplomája van, ha megszólal, Szilveszter gazda álmos tehenei önszántukból verik a fejüket az istálló falába.

 

Gonosz források hangoztatják, hogy a lány már több pornófilmet is megjárt már, méghozzá a kamera azon végén, ahol nyelni kell, és nem a Action!-t kiáltani. Ennek ellenére még nem volt, aki rátalált volna az alkotásra, de azt VV Vera óta tudjuk, hogy a türelem rózsát terem.

 

Szilveszter egyáltalán nincs elkeseredve, szerinte nincs is ezzel semmi baj. Úgy gondolja a lány nagyon intelligens és pontosan őhozzá való. Nőt ugyan akkor látott utoljára, amikor az állatorvos nem ért rá, és 70 éves anyósa jött el beoltani a disznókat, de ő pontosan tudja mit akar. Felséget, barátnőt, egyéjszakás kalandot, csak egy bugyit megszagolni, teljesen mindegy. A rengeteg munka és a vidéki magány miatt Indira olyan vonzóvá vált, mint koldusnak egy mexikói arany pesó.

 

Indira sztriptíztáncosként, leszbikus show-műsorokkal keresi a kenyerét, és számos honlapon a mai napig hirdeti magát. Így ha valami nem jönne össze a kőgazdag gazda legfeljebb megrendeli magának. Vagy ha még ehhez is mulya, akkor egy jó kisüsti társaságában rákeres a neten és eltölt egy kellemes félórát a balkeze társaságában.

 

Indira bugyiban, tanyasi Alekosz meg akcióban




Indira a sztirptiztáncosnő parasztkolbászra vágyik 

A gazdák beleválogattak a tutiba, lássuk a hölgyeket!



Tudok a múltjáról, bár részleteket nem sokat, de nem is faggatóztam. Engem ugyanis nem a múltja érdekel, hanem az, ki ő valójában. Milyen ember, milyen érzései, gondolatai vannak. Azt mondta, azt az időszakot lezárta, egyetemet végzett, családot szeretne. Kedves, aranyos lány.

 

Azt most nem jött szóba, hogy a választásnál mennyire esik majd latba Indira patavakaró képessége, vagy számit-e, ha a disznótrágyát nem elvágólag lapátoljam kedves férjeura örömére.

A gazdák titkos társkereső adatlapjai

3 Tovább

Tele van pénzzel a tanyasi Alekosz

Ébred a tanya, a kakasok kukorékolnak, Szilveszter lányai azonban még az ágyban terpeszkednek. Kapuk egy nagy totált Indiráról, aki egy szál bugyiban, lábait széttárva álmodik valamiről. Ha a koránkelő gazda most nyitna be, legyen akármilyen teszetosza is szegény, csak megmozdulna benne valami. És lám varázsütésre tényleg meg is érkezik a tar fejű szerelmi Rambó és immár másodszor a padlóhoz szögezi a lányokat frenetikus csajozós dumájával.

Ébresztő, meg kell etetni az állatokat!

A nőstények máris elalélnak ettől a férfi állattól és botorkálnak is le a lépcsőn. Sietni kell, mert a lovak már vagyon éhesek, ezért Szilveszter megtiltja a sminkelést.

Vidéken a hét óra ám a reggel nem a tizenegy! –fedi meg a kórnyadózó lányokat a gazda és máris irány az istálló. Hozz egy vasvillát!- szól az ukáz Indirának, akinek a hatalmas mellein úgy feszül a két számmal kisseb póló, hogy a lovaknak is majd kiesik a szemük. Na jó de melyik az a vasvilla? Hát az a villaformájú.

 

A lányok hányják a szénát, az állatok vígan falatoznak, Szilveszter érzi, ez maga a földi paradicsom. És akkor ez van minden reggel? -tisztázza a helyzetet Indira. Ez, és este is-adja meg az újabb szerelmi löketet a csajozógép.

 

Tomi gazdáról tudni kell, hogy bár megjelenése alapján bármikor aspirálhatna az ügyeletes szatír szerepére, ő igen csak jó partinak számit. Nemrégen csak egy vágóhíd építésére költöttek el 50 milliót, mert jobban szeretnék saját maguk ölni az állatokat.

 

Sok pénzbe került, de meg fog térülni! Komolyan vesszük, amit csinálunk, az életünk erről szól! Nem járunk sehova, nem csinálunk semmit, reggeltől estig a malacokkal foglalkozunk. Olyan párt szeretnék választani magam mellé, aki szereti az állatokat, és szívesen tölti majd az idejét akár a malacok mellett. Nem leányálom az, amit csinálunk, olyan sok időt vesz igénybe, hogy én szinte itt élek kint a tanyán. Van egy szobám, és van egy másik csak a papíroknak. Jól jönne egy finom, segítő kéz!

 

Egyszerűen egy főnyeremény ez a tanyasi Alekosz, érthetetlen, hogy eddig miért nem csapott le valaki rá.

Ha a mama óvó szeme nem lesi, Tomi egyből beindul és csajozik ezerrel. Enikő a napi kiválasztott, akit elvisz reggeli után biciklizni a természet lágy ölére. Ott aztán ki is bújuk belőle az Amorózó és beveti a trükkjeit, hogy kissé közelebb jusson álmai megvalósulásához. Nevesen, hogy végre egy női bugyi közelébe kerülhessen. Sikerül is egy kis tapizást abszolválnia, sőt még egy mini csókot is rabol az érte olvadozó lánytól. A mamiéknak is beszámol a hőstettéről. A szülök ismételten odavannak a gyönyörtől. Tényleg vannak még csodák.

 

Enikővel álomrandin voltunk. Úgy érzem, vele lehet majd valami. Nagyon kedves lány, megigézett! Egymagam nem fogok partnert választani. A szüleim véleményére nagyon adok, mivel a lánynak itt kell majd élnie, fontos, hogy velük is jól kijöjjön.

 

Indira bugyiban, tanyasi Alekosz meg akcióban

Bencét viszont nehéz választás elé állítják. Ideje megszabadulnia az egyik lánytól. Nehéz ügy lesz ez mindenképpen. Karina útját adja ki végül, aki el sem hiszi, hogy ilyen hamar kosarat kapott. Ha nem forogna a kamera, talán le is keverne egy búcsú maflást ennek a fajankónak, aki ennyire könnyen képes magától eldobni a jót. Így azonban csak jeges tekintettel távozik, Bencét még arra sem méltatja, hogy megengedje neki, hogy kivigye a bőröndjét.

András gazda a maradék két nejének egy kis murit csap. Lambadázik is egy óriásit, a látvány enyhén szólva is szürreális.

 

 

Vágatlan videó a brutális disznótámadásról, na meg Bencze gazda kalandjai, csak erős idegzetűeknek!

A gazdák beleválogattak a tutiba, lássuk a hölgyeket!

Tomi a főállású szatír elszabadult, de a családja sem kutya

A gazdák titkos társkereső adatlapjai

4 Tovább

A malackirály orrcimpája bugyit szimatol

.

Ma alcímünk is van:

Brutális disznótámadás, avagy a szexéhes mamikedvence

.

Akik látták az előző rész, azok már felkészülhettek a szörnyű eseményre. A jó svádájú parasztgyerekre rátámadt a tonnányi anyadisznó és igyekezett tőből leharapni a karját. Persze nincs mit sajnálni rajta, mert akinek annyi esze van, hogy megpróbál egy szoptatós szörny alól kirángatni egy csemete malacot, hogy a három városi fruskát elkápráztassa az hadd szenvedjen csak.

Anyadisznó-Bence gazda 1:0

Tartunk tőle, hogy a megcsócsált ifiúr azért készül a revansra és esténként különös gondossággal élezi azóta böllérkést. A lányok elszörnyedve nézik, mint Bence menti az életét és ahogyan patakokban folyik a drága piros vére, miközben hatalmas bakugrásokkal menekül ki a disznóólból. Apa hozzál szorítókötést! – kiált a hős, a lányok pedig elalélnak. Egy rejtett pillantással gyorsan ellenőrzik, hogy a csodagazda legfontosabb szerszáma nem szenvedett-e maradandó károsodást a harcias koca által, majd rövid hálaimát mormolva bepattannak az autóba és irány a kórház.

Jaj, kellett megnézni a malacot! – mea culpáznak kicsit a lányok a folyosón, amíg a kórházban összevarrják a hatalmas agyarak által tépett sebeket. Bence hamarosan visszatér, mint a bumeráng a lányok szeme pedig csillog a gyönyörűségtől.

Ez ám az igazi vidéki élet! A büdös Pesten mikor a jó fenében találhatnánk egy ekkora férfit, aki mindennap saját vérével öntözi a gazdaságát? Otthon bezzeg maximum egy pofánvágás a diszkóban, de semmi hősiesség.

Érezni az elektromosságot a levegőben, ahogy a nőstények már az esküvőt és a nászéjszakát tervezik hazafelé.

.

Vágatlan videó a brutális disznótámadásról, na meg Bencze gazda kalandjai, csak erős idegzetűeknek!

.

Némelyek a Cote d'Azur-e viszik el a lányt akit el szeretnének kápráztatni, mások egy siófoki hétvégén várják az esti jutalom puszit. Bence gazda is már jobban van és úgy érezi akkor tudja legjobban lehengerelni szíve tetovált hölgyét, ha azt egy buldózer segítségével felülteti egy szalmabála tetejére és mélyen a fekete szemekbe nézve adja elő a nagy áriát. A hatás itt sem marad el Melinda félóra múlva már gyereket szeretne.

Bennem már kezd úgy lenni érzés…!

A másik két lány irigy tekintettel figyelik a mázlistát, aki a magasban trónol a csodaemberrel.

.

Parasztrandi a szalmabálák tetején, avagy csodáljuk meg az álompasit

.

Szilveszter gazdához is betekinthetünk. Éppen habtestét készíti fel a várva várt nagy találkozásra. Szeretném ha a három lány közül valamelyik elrabolná a szívemet- ábrándozik a nézőknek és mi rögtön a kedvencünké is fogadjuk. Ennél költőiebben igazán nem is tudta volna kifejteni, hogy már annyira kanos, hogy a tükör sincs biztonságban tőle. A gazda, hogy az eredmény tökéletes legyen még egy kicsit piperézik. Akár egy túlsúlyos Maci Laci a fürdőszobában félmeztelenül parfümözi magát az álmodozás közben. A hoppon marad hölgyek most törik össze a távirányítót csalódottságukban.

Lassan elkezdenek szálingózni a lányok. A kemény fickó elhűlve érez rá szerencséjére. Maga sem hiszi el, hogy ezt is megérte. Három igazi nő lesz a házban. Ideje leszedni a csajos plakátokat a szobája faláról. Azon nyomban fel is pezsdül a vére és még melegében rárepül VV Szandika szellemi rokonára, Indirára. Szeretsz kapálni?- szegezi a falhoz az évszázad csajozós dumájával a hercegnőt. A kérdezett nyomban elalél és a rátörő szexuális izgalomtól válaszolni is alig tud.

Még szép, hogy szeret kapálni, egyenesen imád. Látjuk már, hogy új stílus született és a diszkókban ezentúl elég lesz egy traktor slusszkulcsát meglebegtetni és a hidrogénezett plázacicák szó nélkül omlanak majd a parasztkolbászra.

.

A különleges felhozatal, van itt aztán tényleg minden

A gazdák beleválogattak a tutiba, lássuk a hölgyeket! 


.

A további udvarlás már nem megy ennyire olajozottan, a nagyra nőtt óvodás le sem tagadhatná, hogy nővel legutoljára akkor beszélgetett hosszabban, amikor kutyája megharapta a szomszédasszonyt.

A lányok viszont igen hamar teljes harci lázban égnek, vérük estére már jólesően pezseg. Várnák is, hogy beinduljon a buli, erre meg a böszme gazda nem elvonul szunyókálni? Na lányok jó éjt! Azok viszont úgy tűnik hamar fel fogják találni magukat ha Szilveszter ennyire pipogya lesz a továbbiakban, Gyere hajtsd a fejedet az ölembe édes! - jön a felhívás egyik hölgytől a másiknak. Nincs is ellenkezés. Két napod van Szilveszter, hogy produkálj valamit, aztán mehetsz vissza plakátokat stírölni.

.

A legtutibb szöveg, ha nőt akarsz, tanuljunk udvarolni Szilveszter gazdától és csodáljik meg Indira az élő szexbaba intelligenciáját:

Csajoznak a nagyra nőtt óvodások, a lányok lassan már leszbikusok lesznek 

.

Tomi gazda teljesen be van zsongva. Arca, mint a 12 éves gyereké, aki beszabadult a cukorka boltba. A kamera nem is meri mutatni övön alul, mert folyamatosan meredő zászlórúddal alig tudja átverekedni magát az asztalok között. A szünetekben pedig a farzsebéből percenként kipotyognak az odakészített óvszerek. Végre, végre! Elérkezett az én időm - suttogja remegő orrcimpákkal magában. A mami tudja, hogy kis fiacskája női bugyit eddig legfeljebb akkor látott, amikor az övét teregette ki a pitvarba, ezért teljes mellszélességgel támogatja egy esetleges előrehozott nászéjszaka lehetőségét. Hadd gyakoroljon a gyerek, nem mehet már ez tovább, az emberek így is mindenfélét sutyorognak a faluban. Az irigy szomszédok meg ráadásul folyamatosan elzárják a kecskéket.

Tomi gazda egyik napi elfoglaltsága egyébként a malacherélés, még szerencse, hogy nincsenek a közelben rivális hímek, akik akadályozhatnák a nyomulásban. Mondjuk úgysem lenne olyan férfiember, aki aludni merne a házban.

Este vacsora, a szülőkkel és a meny jelöltekkel egyetemben. Mivel Tomika apuval és anyuval él együtt ezért ők is szándékoznak beleszólni a döntésbe. A mama neki is esik a lányoknak és egy jóindulatú kápó stílusában faggatja őket szerelmi előéletükről. Ha hazudol, akkor aztán mérges leszek! - tisztázza le kezdésként a szabályokat.

A vacsora további részében a vőlegény mukkanni sem mer, csak málén asszisztál az interjúkhoz. Lefekvés előtt azért összeszedi magát és félrehívja Erikát és egy plüss malacot ajándékoz neki. A hatás frenetikus. Ez tehát a traktor után második legjobb eszköz a lányok szívének elnyerésére. A kétgyermekes anyuka öleli, csókolja a gavallér gazdát, aki Onassisnak érzi magát a gesztustól.

 .

Tomi a főállású szatír elszabadult, de a családja sem kutya

.

Később malackirályunk a szüleinek meséli nagy vehemenciával, hogy ajkaival mert végre illetni egy lányt, a szülők pedig egy kezdő szatír módjára heherésznek, mert végre a kisaranyos angyalbögyörőjének talán lesz lehetősége bejutni valahova. A mama hálásan felsóhajt: Isten áldjon RTL! Már nem győztem a gumibabákat foltozni.

.

A gazdák titkos társkereső adatlapjai


A csalfa asszony összetöri András gazda szívét

6 Tovább

Rászabadultak a nők a gazdákra

 

 

 

 

Házasodnának a gazdák, de tényleg. A szerkesztők pedig eskü alatt vallják, hogy ez most nem olyan lesz mint a többi. Itt aztán tényleg nem szólnak bele a történésekbe, garantáltan nem lesz semmi kamu. Higgyük el. Persze azért csöppet érdekes, hogy pont azt a nő ment haza régi párjához, akibe az egyik gazda már az első pillanatban beleszeretett. De végül is miért ne? Az élet maga is egy nagy forgatókönyvíró.

 

A gazdák tehát nekivágtak a nagy kalandnak, kezdve azzal, hogy mindegyikük kapott egy nagy faládát benne az értük epekedő hölgyek leveleinek garmadájával. Záros határidőn belül ebből kell hatot kiválasztani, aztán jöhet a villámrandi, ahol ismét ki kell dobni három szirént és kezdődődhet is a show.

 

 

Négy gazda jutott be végül a műsorba, ők kapták állítólag a legtöbb levelet. A többiek bár nem érdemesültek arra, hogy a képernyőn követhessük szerelmi lángolásukat azzal kárpódlódtak, hogy megkapták a hozzájuk irt leveleket. Na éljetek meg most már a magatok kenyerén! Ha így sem tudtok nőt találni, akkor végképp reménytelen esetek vagytok.

 

Nehéz a válogatás van ott vagy harminc levél gazdánként és egyik másik megvadult nőstény hosszú oldalakon át ecseteli páratlan érzéseit, ami akkor öntötte el a szívét amikor a képernyőn megpillantotta álmai gazdáját.

 

Végül nagy nehezen megszületik a döntés és másnapra gyorsfutár házhoz is szállítja a szerelemtől máris pirosló arcú, hebegő habogó hölgyeket. Indulhat a leányvásár! A jelentkezők nagy része annyira zavarban van, mintha legalábbis Brad Pitt és az omani szultán keveréke elé járult volna. A gazdák pedig elégedetten heherésznek, érzik ők, hogy itt tutira össze fog majd jönni valami. A legjobban a disznótenyésztő Tomin látszik, hogy úgy érzi eljött a földi Kánaán és valósággal vetkőzteti a lányokat az apró szemeivel. Valamiért az ő választottjai egytől egyik mintha pszichiátriai kezelésről érkeztek volna, de ez láthatólag csak még inkább doppingolja a felajzott malacgyárost. Végül ki is választja magának a két legfiatalabb naivát ráadásnak meg a töltelék versenyzőt, aki mosogathat amíg dúl a lamúr.

 

András gazda sem tétlenkedik, ő már idősebb kategória, a jelentkezők sem az iskola padból kerültek ki. Olyan tájszólásban nyomja, hogy a nők már attól elalélnak és anyai ösztönük szinte csak a megetetni való kis napközist látja benne. Ő is nagy nehezen választ, legfőképpen Szilvi tetszik neki, a bögyös, de főleg inkább nagyon faros menyecske. Ekkor még nem tudja, hogy a nők mennyire csalfák és boldogan mosolyog a kamerába. Vele igazán el tudnám képzelni az életemet - révedezik.

 

Bence a legfiatalabb és legjóképűbb gazda megunta az ismerkedést ezért jelentkezett. Az nem teljesen világos, hogy akkor most mit akar, de végül is eléggé hamar kiválasztja a számára szimpatikus leendő házvezetőnőket, így élőben találkozhat a hat szerencséssel. Ő azért már jobb nőket kapott, bár azért egyik másik még így is képregény figurának tűnik egy átlagos pesti lány mellett. Na de Bence sem sokat laci-facázik. Dorinát természetesen kiválasztja. A lány gyakorlatilag csak azért nem esett térdre előtte, hogy ajkaival tegye emlékezetessé a találkozást, mert az a fránya asztal közéjük állt. A ménes gazda akinek százával vannak lovai szintén elégedetten vette tudomásul, hogy mekkora böhöm nagy sármja van őneki és csöppnyi töprengés után megjelöli a neki tetsző csinibabákat.

 

Utoljára Szilveszter gazda nyúl bele a jóba. Ő aztán tényleg rögtön kifogta a tutit, mert két brutál ostoba szexshop szökevény is rágurult, ami a tanyasi élet egyhangúsága után igazán üdítő változás lehet. A gazda hamar le is törölte a lecsöppenő nyálcseppjeit és rögtön lecsapott rájuk. Az Indira névre hallgató gumibaba és társnője garantáltan feldobja majd a műsort, főleg amikor csipkés bugyijukban neki állnak a sertés ólban az aznapi végterméket lapátolni, szívük urának nagy megelégedésére.

 

A különleges felhozatal, van itt aztán tényleg minden  

A gazdák beleválogattak a tutiba, lássuk a hölgyeket!  

A választások megtörténtek, a lányok haza. Lilu kicsit beszélget az elégedettségtől és a rájuk váró élvezeten merengő gazdákkal. Kicsit mintha ő is aspirálna valamelyik földesúrra, mert olyan blúzban van, ami vagy a jobb, vagy a baloldalon akar róla leesni. Miközben folyamatosan igazgatja, nem mulasztja el kacéran simogatni a haját. Na ja, Lilu nem szokta meg, hogy ennyi nő között kelljen megverekednie a férfiak figyelméért. De azért igyekszik helytállni ő is rendesen.

 

 

Másnap leköltöznek a szerencsés lányok a tanyákra. A módosabbak kocsival, míg a pórnép busszal, vonattal érkezik. Teljes az egyetértés, mint egy tiroli családi sorozatban. A kakas kukorékol, a tehén bőg a lányok izzadva cipelik a koffereket. András gazda kilovaskocsizik az állomásra, mert megérkezett álmai asszonya Szilvi. Nem igazán aludt az éjjel, mert a párnákon forgolódva csak a szépasszony vonásai jártak a fejében. Még a kacsákat is csak futólag etette meg és már pattant is fel a két lóerős járgányra, hogy haza hozza a szupernőt. Az azonban nincs annyira elragadtatva és az ebéd alatt is többnyire könnypárás tekintettel lesi a kijáratot. Andrásnak végül fel is tűnik, hogy valami hiba van a kréta körül és egyeztető beszélgetésre hívja a nőt. Láátom áám, hoy vélámii súllyós problémá nyomjá a lelkidet ugyi? – próbálja meg kitapogatni a problémát. Szilvia nem sokat kertel, miután megértette mit is akar kérdezni tőle a gazda. Őneki volt egy hároméves kapcsolata és most a régi kan visszahívta. Bocsi Andris de a szívem még mindig érte dobog. Visszamennél? Vissza én! A hoppon marad szerelmes nem kérdezi meg, ami minden nézőben felmerül: De akkor minek a jó édesanyádnak jöttél le és etted meg még a húslevest is?! A telefont nálatok még nem ismerik? Ha hamarabb kinyögöd, hogy mi van legalább valaki mást lehozattak volna helyetted!

 

A csalfa asszony összetöri András gazda szívét 

Bencéhez is beköltöznek a csinibabák, rögtön izzik is a levegő. Borítékolható, hogy napokon belül hajtépés lesz. Bence sugárzik, mint Csernobil és igazi alfahím módjára ül a lányok között és büszkén legelteti a szemét az ő kis háremén.

 

A folytatásban a szuper málé Tomi gazdához is megérkeznek a lányok, ő mondjuk a szüleivel él ezért a mama rögtön el is sírja magát. Vagy a megkönnyebbüléstől, mert nem kell többet a foltos alsókat mosni, vagy hát mert az ő kis csacsikájára már megint rá akarja tenni a kezét egy fehérmájú vászoncseléd. Szilveszternél is landolnak a gumibabák, már csak fel kell fújni őket. A kegyetlen szerkesztők persze pont a legizgalmasabb résznél hagyták abba. Ráadásul Bence gazdát úgy tűnik megtámadta egy hatalmas kandisznó, vagy lefejelt egy szöget, de a hölgyek sikongva iszonyodnak, a hős meg sebeit elrejtve igyekszik felfogni vérét. Erre nem befejezik?

A traktorok motorja és a gazdák szíve már bemelegedett, gumicsizma meg van elég. Lássuk hát mi lesz a folytatásban!

0 Tovább

Házasodna a gazda

blogavatar

Házasodna a gazda, nő meg van bőven. Lesz olyan cicababa, aki a szemöldök ceruzát félredobva trágyahordó talicskát kap a kezébe?

Utolsó kommentek