.

Ma alcímünk is van:

Brutális disznótámadás, avagy a szexéhes mamikedvence

.

Akik látták az előző rész, azok már felkészülhettek a szörnyű eseményre. A jó svádájú parasztgyerekre rátámadt a tonnányi anyadisznó és igyekezett tőből leharapni a karját. Persze nincs mit sajnálni rajta, mert akinek annyi esze van, hogy megpróbál egy szoptatós szörny alól kirángatni egy csemete malacot, hogy a három városi fruskát elkápráztassa az hadd szenvedjen csak.

Anyadisznó-Bence gazda 1:0

Tartunk tőle, hogy a megcsócsált ifiúr azért készül a revansra és esténként különös gondossággal élezi azóta böllérkést. A lányok elszörnyedve nézik, mint Bence menti az életét és ahogyan patakokban folyik a drága piros vére, miközben hatalmas bakugrásokkal menekül ki a disznóólból. Apa hozzál szorítókötést! – kiált a hős, a lányok pedig elalélnak. Egy rejtett pillantással gyorsan ellenőrzik, hogy a csodagazda legfontosabb szerszáma nem szenvedett-e maradandó károsodást a harcias koca által, majd rövid hálaimát mormolva bepattannak az autóba és irány a kórház.

Jaj, kellett megnézni a malacot! – mea culpáznak kicsit a lányok a folyosón, amíg a kórházban összevarrják a hatalmas agyarak által tépett sebeket. Bence hamarosan visszatér, mint a bumeráng a lányok szeme pedig csillog a gyönyörűségtől.

Ez ám az igazi vidéki élet! A büdös Pesten mikor a jó fenében találhatnánk egy ekkora férfit, aki mindennap saját vérével öntözi a gazdaságát? Otthon bezzeg maximum egy pofánvágás a diszkóban, de semmi hősiesség.

Érezni az elektromosságot a levegőben, ahogy a nőstények már az esküvőt és a nászéjszakát tervezik hazafelé.

.

Vágatlan videó a brutális disznótámadásról, na meg Bencze gazda kalandjai, csak erős idegzetűeknek!

.

Némelyek a Cote d'Azur-e viszik el a lányt akit el szeretnének kápráztatni, mások egy siófoki hétvégén várják az esti jutalom puszit. Bence gazda is már jobban van és úgy érezi akkor tudja legjobban lehengerelni szíve tetovált hölgyét, ha azt egy buldózer segítségével felülteti egy szalmabála tetejére és mélyen a fekete szemekbe nézve adja elő a nagy áriát. A hatás itt sem marad el Melinda félóra múlva már gyereket szeretne.

Bennem már kezd úgy lenni érzés…!

A másik két lány irigy tekintettel figyelik a mázlistát, aki a magasban trónol a csodaemberrel.

.

Parasztrandi a szalmabálák tetején, avagy csodáljuk meg az álompasit

.

Szilveszter gazdához is betekinthetünk. Éppen habtestét készíti fel a várva várt nagy találkozásra. Szeretném ha a három lány közül valamelyik elrabolná a szívemet- ábrándozik a nézőknek és mi rögtön a kedvencünké is fogadjuk. Ennél költőiebben igazán nem is tudta volna kifejteni, hogy már annyira kanos, hogy a tükör sincs biztonságban tőle. A gazda, hogy az eredmény tökéletes legyen még egy kicsit piperézik. Akár egy túlsúlyos Maci Laci a fürdőszobában félmeztelenül parfümözi magát az álmodozás közben. A hoppon marad hölgyek most törik össze a távirányítót csalódottságukban.

Lassan elkezdenek szálingózni a lányok. A kemény fickó elhűlve érez rá szerencséjére. Maga sem hiszi el, hogy ezt is megérte. Három igazi nő lesz a házban. Ideje leszedni a csajos plakátokat a szobája faláról. Azon nyomban fel is pezsdül a vére és még melegében rárepül VV Szandika szellemi rokonára, Indirára. Szeretsz kapálni?- szegezi a falhoz az évszázad csajozós dumájával a hercegnőt. A kérdezett nyomban elalél és a rátörő szexuális izgalomtól válaszolni is alig tud.

Még szép, hogy szeret kapálni, egyenesen imád. Látjuk már, hogy új stílus született és a diszkókban ezentúl elég lesz egy traktor slusszkulcsát meglebegtetni és a hidrogénezett plázacicák szó nélkül omlanak majd a parasztkolbászra.

.

A különleges felhozatal, van itt aztán tényleg minden

A gazdák beleválogattak a tutiba, lássuk a hölgyeket! 


.

A további udvarlás már nem megy ennyire olajozottan, a nagyra nőtt óvodás le sem tagadhatná, hogy nővel legutoljára akkor beszélgetett hosszabban, amikor kutyája megharapta a szomszédasszonyt.

A lányok viszont igen hamar teljes harci lázban égnek, vérük estére már jólesően pezseg. Várnák is, hogy beinduljon a buli, erre meg a böszme gazda nem elvonul szunyókálni? Na lányok jó éjt! Azok viszont úgy tűnik hamar fel fogják találni magukat ha Szilveszter ennyire pipogya lesz a továbbiakban, Gyere hajtsd a fejedet az ölembe édes! - jön a felhívás egyik hölgytől a másiknak. Nincs is ellenkezés. Két napod van Szilveszter, hogy produkálj valamit, aztán mehetsz vissza plakátokat stírölni.

.

A legtutibb szöveg, ha nőt akarsz, tanuljunk udvarolni Szilveszter gazdától és csodáljik meg Indira az élő szexbaba intelligenciáját:

Csajoznak a nagyra nőtt óvodások, a lányok lassan már leszbikusok lesznek 

.

Tomi gazda teljesen be van zsongva. Arca, mint a 12 éves gyereké, aki beszabadult a cukorka boltba. A kamera nem is meri mutatni övön alul, mert folyamatosan meredő zászlórúddal alig tudja átverekedni magát az asztalok között. A szünetekben pedig a farzsebéből percenként kipotyognak az odakészített óvszerek. Végre, végre! Elérkezett az én időm - suttogja remegő orrcimpákkal magában. A mami tudja, hogy kis fiacskája női bugyit eddig legfeljebb akkor látott, amikor az övét teregette ki a pitvarba, ezért teljes mellszélességgel támogatja egy esetleges előrehozott nászéjszaka lehetőségét. Hadd gyakoroljon a gyerek, nem mehet már ez tovább, az emberek így is mindenfélét sutyorognak a faluban. Az irigy szomszédok meg ráadásul folyamatosan elzárják a kecskéket.

Tomi gazda egyik napi elfoglaltsága egyébként a malacherélés, még szerencse, hogy nincsenek a közelben rivális hímek, akik akadályozhatnák a nyomulásban. Mondjuk úgysem lenne olyan férfiember, aki aludni merne a házban.

Este vacsora, a szülőkkel és a meny jelöltekkel egyetemben. Mivel Tomika apuval és anyuval él együtt ezért ők is szándékoznak beleszólni a döntésbe. A mama neki is esik a lányoknak és egy jóindulatú kápó stílusában faggatja őket szerelmi előéletükről. Ha hazudol, akkor aztán mérges leszek! - tisztázza le kezdésként a szabályokat.

A vacsora további részében a vőlegény mukkanni sem mer, csak málén asszisztál az interjúkhoz. Lefekvés előtt azért összeszedi magát és félrehívja Erikát és egy plüss malacot ajándékoz neki. A hatás frenetikus. Ez tehát a traktor után második legjobb eszköz a lányok szívének elnyerésére. A kétgyermekes anyuka öleli, csókolja a gavallér gazdát, aki Onassisnak érzi magát a gesztustól.

 .

Tomi a főállású szatír elszabadult, de a családja sem kutya

.

Később malackirályunk a szüleinek meséli nagy vehemenciával, hogy ajkaival mert végre illetni egy lányt, a szülők pedig egy kezdő szatír módjára heherésznek, mert végre a kisaranyos angyalbögyörőjének talán lesz lehetősége bejutni valahova. A mama hálásan felsóhajt: Isten áldjon RTL! Már nem győztem a gumibabákat foltozni.

.

A gazdák titkos társkereső adatlapjai


A csalfa asszony összetöri András gazda szívét