Nem hiába mondják, hogy alamuszi macska nagyot ugrik. Tomi gazda, aki úgy néz ki, mintha kettőig sem tudna számolni igenis átlépte a Rubicont, ami esetleg Bence gazdának sikerült még. De a két gazda adottságai között kb. annyi a különbség, mint a vak bányaló és Overdose között. Ráadásul Tomi az egész műsort videóra is vette, hogy az unokák és persze a papa mama is láthassa a pici bögyölőjének diadalmas menetelését.

 

Mielőtt részletesen is ecsetelnénk a tanyasi szatír kéjelgését, nézzük meg, hogy mi lett a másik két óriáscsecsemővel, vajon sikerült-e egy több százmilliós produkció révén legalább egy reménybeli mennyasszony jelöltet találniuk?

 

András, aki az előző adásban letette a voksát Orsi mellett elkövette azt a hibát, hogy elvitte választottját Bécsbe ahol a hölgy döbbenten eszmélt rá, hogy ez a tahó még a Pradat sem tudja megkülönböztetni a vietnámi papucstól. Ő aztán egy olyan szellemi csökevénnyel nem fog tudni mit kezdeni  a jövőben, akinek még az operabálról is egy traktorkerék jut eszébe.

 

 

Milyen jó lett volna, ha adott volna egy pofont, mert akkor legalább tudtam volna, hogy ezt így megbeszéltük.

 

Ez volt Orsi búcsúszava, jelentsen ez bármit is. Andrásnak pedig csak az az elégtétel maradt, hogy Lilu kicsit megsimogatta a reggeli lapátolástól izzadt tenyerét. A férfi szerint kell még pár hónap neki amíg kiheveri az újabb szerelmi sokkot.

 

Bence, aki Velencében talán sikeresen bizonyította férfiasságát, hazatért Melindával és egy kis baráti összeröffenésen szerette volna elkápráztatni a vidéki társaságát a könnyen szerzet pesti lánnyal. Az irigy haverok döbbenten konstatálták aztán, hogy a kis úri fruska látványosan megveti a jó abált szalonnát és a kisüstit sem hajlandó vizespohárból fogyasztani. Milyen anya lesz ebből a lányból, ha egész este csak egy kis salátalevelet fogyaszt? Meg egyébként is hogyan lesz majd akkor energiája a másnapi kukoricatöréshez?

 

"Félsz az állatoktól? Mégiscsak pesti vagy - teszik  fel a csalafinta kérdést. Melinda nem fél, mert az ő családjában rengeteg katona volt és még zsiráfot is látott már legalább kétszer életében.

Bence végül elárulja a kamerának, hogy annak ellenére, hogy már a szoknya alatt is megvizsgálta a lányt még mindig nem hatalmasodott el a rajta a nagy érzés. De ettől függetlenül hajlandó tovább próbálkozni. Ilyen úriember ez a Bence.

 


Bence is bezavarta a macit a málnásba és extra titkok az irigy kiesőktől 

Szilveszter Gazda, aki talán a legnagyobb szerencsétlenség, ha csajozásról van szó a végső választásánál szintén rászolgált az előítéletre. Réka lett a befutója, de a lányt a másikhoz hasonlóan a hányinger kerülgeti, ha csak eszébe jut a lehetőség, amikor Szilveszter a jól sikerült trágya lapátolás után kihámozza magát a munkaruhájából és kényeztetésre ajánlja fel a munkában megfáradt, kellemesen szagos testét.

 

Azért elmennek Prágába, ha már úgy is ki van fizetve. A csajozógép itt sem tagadja meg önmagát. Kedvesét a Károly hidon tett séta után nem egy kávéra invitálja, hanem egy mezőgazdasági múzeumba, ahol csorgó nyállal lehetett csodálni a fantasztikus traktorokat és egyéb nyalánkságokat.

 

Réka szerint egy nagy szar volt az egész. Beleértve az utazást, a múzeumot és a gazdát is.

 

Az érzéseim már nagyon erősek - vallja meg Szilveszter, akinek remek időzítését eddig is csodálattal figyeltük a műsor folyamán. Ahogy hazaérnek Lilu is megjelenik, hogy szaftos részletek felől érdeklődjék. A gazda még elmondja, hogy tőle aztán mehetne a lamur, de a beszélgetésnek hamar vége szakad, mert a kertkapu csapódik és Réka az álomhölgy magas sarkúja villám tempóban porzik el a naplementében.

           

Végezetül ismét csak Tomi gazda, aki Horvátországba ment Enikővel, akit természetesen a mama választott ki a kisfia számára. A gondoskodó anyuka arról sem feledkezett meg, hogy egy kamerát bízzon a tapasztalatlan fiacskájára, meghagyva, hogy teljes részleteiben dokumentálja az utazás alatt történteket. A döbbenetes az, hogy Tomika tényleg szót is fogadott és nem volt rest bekapcsolva hagyni a gépet, miközben a kellemes szállodában letolta a donaldkacsás alsóját és ráhengeredett a fiatal leányra.

 

Tomi gazda kamerája dolgozik

Otthon a mamuska 3 napig nem tudott aludni, mert ilyen hosszú ideig még soha nem kellett nélkülöznie kedves magzatának látását. Amikor az végre hazatért, rögtön rá is vetette magát a felvett anyagra és a nem mindennapi család közösen nézte végig milyen kalandokban is volt része az ifjú párnak Prágában.

 

Sajnos a gazdák életét eddig követhettük nyomon, ezennel el is kell búcsúznunk tőluk. Kettőjük talán nőhöz jut majd és azok hajlandóak lesznek pesti létükre feleleveníteni a régi hagyományokat a kapálunk és szoptatunk mondás jegyében. A másik két fickó meg csak reménykedhet, hogy a képernyő előtt talán megsajnálta őket valamelyik olyan női néző, aki szeretné, az élete további részében két magatehetetlen 80 kilós csecsemőt dédelgetni.

 

Sok sikert az összes résztvevőknek, köszönjük a szórakozást!

Nézzük meg a lebukott Indira milyen meztelen fotókkal reklámozta magát és persze a legjobb jelenetek

 

A gazdák titkos társkereső adatlapjai

Vágatlan videó a brutális disznótámadásról, na meg Bencze gazda kalandjai, csak erős idegzetűeknek!

Indira bugyiban, tanyasi Alekosz meg akcióban

Tomi a főállású szatír elszabadult, de a családja sem kutya

A gazdák beleválogattak a tutiba, lássuk a hölgyeket!