Bár várható volt, hogy egy televízió műsor nem változtatja meg a gazdák életét, azért mégiscsak furán jött ki, hogy még annak a kettőnek, amelyiknek sikerült legalább a képernyő előtt becsajoznia sem volt már karácsonyra partnere. Malackirály szülei a kiválasztás után döbbenten konstatálták, hogy Enikő, a 20 éves lány nem képes azonnal felvenni az öregek ritmusát. Ráadásul hétvégenként volt képe felutazni Pestre egy kicsit kisszellőztetni a fejét.

 

Amikor hétvégén együtt lehettek volna, akkor a lány hazautazott a családjához, ahelyett, hogy Tomival töltötte volna a szabadnapokat. A gazdának hiába volt hivatalosan a párja, az összes helyi eseményen, rendezvényen egyedül jelent meg.

 

(Falusi szóbeszéd)

           

Mi vállalkozók vagyunk, keményen dolgozunk. A feleségem most is fenyőfát árul a fővárosban, Tomi a szombati húsbolt megnyitásához fuvarozza haza a berendezést. Én azt sem tudom, hol áll a fejem, tegnap vágtunk a vágóhídon, hogy a boltnyitóra friss áru legyen a helyieknek, akik nem is vették még meg a húst karácsonyra, várják a nyitást. Nem volt Enikőnek való ez a kemény, vidéki élet, neki hiányzott a bulizás.

 

(A felháborodott Papa )

 

A család azt állítja, hogy semmilyen munkára nem kötelezték a lányt, aki emiatt egyébként túlságosan unatkozott is. Legfeljebb sütéssel és főzéssel tudta kitölteni a felesleges idejét. (Már az is sokat elárul, hogy szerintük a sütés-főzés lehet csak az egyetlen unatkozás elleni tevékenység.)

 

Való igaz, hogy az együttélés jelenti a legnagyobb próbát a kapcsolatnak. Olyan dolgok derültek ki Enikőről, amit nem is gondoltam volna. Ez nagyon rányomta a bélyegét a kapcsolatunkra, és az sem volt túl jó, hogy csak négy  napot töltött vidéken, utána menekült a városba. Egyszerűen nem akart itt  maradni, nem neki való a vidéki élet. Mondtam, hogy utazzon haza és nagyon alaposan gondolja át, mit szeretne. Hát kiderült"

 

(Tomi a 32 éves óriáscsecsemő)

 

 

A család nagy elméiben fel sem merült a probléma lehetséges forrásaként, hogy az édes szerelmi gyümölcs romlása már a kezdetek kezdetén elkezdődött. Valahol ott, amikor az anyuka először kiválasztotta a kisfiának a megfelelő lányt, majd ráadásként vett egy kamerát neki, hogy az megörökítse a nászutat. Tomi, a női nem avatott szakértője pedig olyan komolyan vette az anyai kívánságot, hogy a videózást akkor sem fejezte be, amikor végre ágyba bújt a szegény lánnyal. Az már csak hab a tortán, hogy később a felvételeket a család közösen ki is elemezte. Ettől függetlenül a szülők szerint a lánnyal lehet a probléma, mert nem való neki a falusi élet.

 

 

Tomi gazda titokban megörökítette az aktust

 

Pedig ők összeillenek! Mindenki nagyon szurkolt nekik, mert jó párost alkottak! Szerintünk azonban Enikő nem bírta a szülői nyomást, és úgy érezte, képtelenek kibontakozni.

 

(A stábtagok véleménye)

 

Bence, ha lehet még rosszabbul járt. Ő például egyszerűen kénytelen volt elzavarni az egyre agresszívabbá váló kedvesét.

 

Tényleg bele tudott volna esni Melindába, mert az esete volt, tetszett neki, és megfelelt mindenben. De ahogyan teltek a hetek, Melinda annyira biztosnak érezte a pozícióját, hogy teljesen megváltozott. Akaratos lett, zsarnokoskodni kezdett. Megmutatta a foga fehérjét: eltűnt belőle a kedves megszeppent kislány, akit meg kell hódítani! Ezt pedig hiába próbálta, nem tudta Bence tolerálni!

 

Persze Bencét sem kell félteni, ha parasztságról van szó.

 

Nem vagyok beléd szerelmes, de szerintem beléd tudok szeretni! Ezekkel a szavakkal vette kezdetét a közös élet, ráadásul jóval azután, hogy kívül belül megvizsgálta a lány testét a lehető legnagyobb alapossággal.

 

Bence is bezavarta a macit a málnásba és extra titkok az irigy kiesőktől 

Vágatlan videó a brutális disznótámadásról, na meg Bencze gazda kalandjai, csak erős idegzetűeknek!

Nem is csoda, hogy Melinda úgy érezte, hogy ha nem fogja erős kézzel ezt a tanyasi kamugépet, akkor annyi esély sem lesz a házasságra, mint Bencének a Kazinczy versenyen.  

 

A maradék két gazdának már a műsorban is csak a kopp jutott hopp helyett. Így őket ezentúl csak kellemes meglepetés érheti, ha esetleg a fentieken valamilyen elszánt hölgy felbuzdulva mégis meg szeretné fogni az eke szarvát, hogy boldoggá tegye őket.

További parasztságok:

Nézzük meg a lebukott Indira milyen meztelen fotókkal reklámozta magát és persze a legjobb jelenetek

A gazdák titkos társkereső adatlapjai

Indira bugyiban, tanyasi Alekosz meg akcióban

Tomi a főállású szatír elszabadult, de a családja sem kutya

A gazdák beleválogattak a tutiba, lássuk a hölgyeket!