Madárcsicsergéses reggel virradt ismét a gazdákra és a városi asszonyságokra, akik alig várják, hogy a műkörmös után a trágyalapátoló kanalat megragadhassák. A kismalacok szorgosan röfögnek az ólban, érzik, hogy valami van a levegőben. Ők is izgatottan várják, hogy végül melyik jó szagú nőstény lesz a befutó. Elvégre még az a kis kukorica is jobban esik, a kis pajkosoknak, ha nem egy izzadságszagú, borostás gazda veti be reggelente, hanem valamelyik helyes, faros kis teremtés.

 

És bizony, igen. A nőt csak igen limitálva tátott tanyasi lovagok is teljesen ki vannak cserélve, mióta elmondhatják a kiskocsmában egy féldeci szilvapálinka mellett, hogy este egy olyan, de olyan puszit kaptak lefekvés előtt, hogy azt el sem hinnék a tátott szájú ivócimborák.

Eldöntött tény már, hogy nő kell a házba, mert még a szalonna is jobban csúszik le a megfáradt gazdálkodó torkán, ha közben ott mosolyog vele szemben álmai házvezetőnője.

 

 

Szilveszter korán kel, mert aratnia kell. Nagyon meredeznek már a kukoricacsövek földeken. Erről persze megint csak az jut az eszébe, hogy nő kell, de azonnal, mert reggelente már alig képes belebújni a nadrágjába. Mielőtt elindul egy komoly feladatot ad a lehetséges feleségeknek.

 

Helló lányok, korán reggel ki kellett mennem aratni a földekre. Légy szíves főzzetek nekem ebédet, mert a kemény munkától meg fogok éhezni. A lecsót nagyon szeretem, csináljatok azt, mindketten egyet-egyet. Lerajzolom nektek a bolt helyét, hogy vásároljatok. Köszönöm: Szilveszter

 

Térkép van, ugyan mi lehet a probléma? Leugrunk a kisközértbe és olyan lecsót rittyentünk Szilvinek, hogy megnyalja még a lábujját is.

A kis település összesen három utcából és egy templomtoronyból áll. A helyi plébános, aki a polgármester és az újságkihordó is egyben, meghökkenve nézi a fel és alá száguldozó nőket. Azok ugyanis a tanyasi gps ellenére sem képesek megtalálni a település egyetlen boltját. Mondtam, hogy ott jobbra kanyarodj, miattad tévedtünk megint el te! Jó, jó, de te is láttad mekkora a tehén állt az út végén, mi van ha rám néz azzal a hatalmas véreres szemeivel?

 

Eközben Szatír Tomika vére pezseg, mint gyöngyöző pezsgő a kuplerájban. Nem lehet már őt megállítani, olyan ütemben halad a női szívek felé, hogy apuci, meg anyuci könnypárás szemei elkerekednek a gyönyörűségtől.

Kire üthetett ez a gyerek? És mi történt vele hirtelen? Az összes felmenőnk a Nők lapja társkereső rovatából talált párt magának, ez meg úgy ront a lányokra, mint éhes farkas a kikötözött báránykákra. Meglátod anyjuk nemsokára célba ér majd a kis aranyos bögyölője!

Tominak a bőre alatt is pénz van. Igaz estefelé tízezernyi jajongó malackísértet kering a porta felett, szigorú tekintetüket vetve gyilkosukra, de ez sem a lányokat, sem a módos gazdálkodót nem érdekli. Illetve talán Katit, aki meglehetős tartózkodással viseltetik a rövidnadrágos Casanova iránt. A felizgult férfiú csónakázni hívja, hátha a vízen jobban beindul áldozata libidó termelése.

Szeretnéd ha melléd ülnék? – indít Tomi, miközben igyekszik a nadrágjában emelkedő púpot diszkréten eltakarni. Nem! – feleli érthetetlen módon Katalin. Mi a fene lehet ezzel a nővel? - sopánkodik magában  tanácstalanul Tomi és szomorúan evezni kezd. A lány elmondása szerint nem biztos az érzéseiben és nem szeretné elvenni a lehetőséget a másik két jelölt elől. Talán ő az egyetlen, aki egy kicsit jobban átgondolva a dolgot kezdi kapizsgálni, hogy esetleg mégsem akkora főnyeremény ez a nagyra nőt óvódás, akit ha egyszer beenged az ágyába tuti, hogy az éjjeli 2 perces hancúrok után hajnalonként egy életen át belezheti a sertéseket a család saját vágóhídján.

 

 

A Szilveszterért rajongó lányok végül csak megtalálják a boltot és bevásárolnak. Majd rohanás a konyhába lecsót főzni. Ki-ki a saját receptje alapján. Az éhes gazda eközben már végzett és várná az ételt, de meg kell tapasztalnia, hogy jobb ma egy kis kolbász, mint holnap egy fazék lecsó. A szorgos menyecskék bizony addig piszmognak, hogy a késésben lévő vőlegény már csak a nyálát tudja nyelni.

 

Tomi, ha csajozik sosem szabad kihagyni:

Tomi az RTL főállású szatírja akcióban, a lányok még itt is képesek eltévedni



Ennek ellenére másnap ismét Jucival vonul el randizni a lecsóról lemaradt gazda, méghozzá motoron. Hogy az élmény teljes legyen és kellően megpuhuljon a lány egy kis dodzsemzésre is befizeti. A bugyi csak azért nem csúszik le azonnal a gáláns gesztustól, mert túl szűk a kis villanyautó a nyilvános huncutkodáshoz. Szilveszterben is megmozdul valami, ezúttal szívtájékon is és hangot ad abbéli meggyőződésének, hogy kettőjükből lehetne akár egy igazi pár. Juci sem zárkózik el, bár azt ő sem titkolja el, hogy kissé megrémíti a tanyasi feleség szerepe.

 

Bence a jóképű ámde kőszívű gazda Dorinát szédíti kicsit. Belül érzi ő már, hogy nem fog ez összejönni. A lány pedig egyetlen csettintésre a kocsmaasztalon sztriptízelne neki, de ő még egy nyamvadt puszit sem akar adni a felajzott rajongójának. Egy kellemes kis vízparti csárdában zajlik a randevú, a lány csókért könyörög, de Bence szerint ez nem lenne igazságos. Tomi bezzeg nem lenne ennyire málészájú, de hát errefelé sem egyforma kanállal mérték a talentumokat. Végül se puszi, se pá. Haza is indul a páros, Dorina bár kissé felöntött a garatra, szívében azzal a rossz érzéssel készülődik, hogy itt valami nagy disznóság van készülőben.

 

András teljesen tanácstalan, neki mind a két nő kellene, de hát választani muszáj. A legjobb barátját, Marikát kéri meg, hogy amúgy női módra faggassa ki kicsit a jelölteket, hátha könnyebben el tudja választani a búzát az ocsútól. A falu vajákosa le is csekkolja a hölgyeket és végül Orsit találja megfelelőbbnek a feladatra. András fellélegzik, túl nehéz feladat lett volna ez őneki. Azonnal lovagolni is viszi a szupernőt, míg annak hoppon maradt társnője kétségbeesetten figyeli, hogy veszni látszik a csodapasi vonzalma.

 

Bencének választania kell. Széna vagy szalma? Melinda, vagy Dorina?

 

Az összes világ össze fog bennem dőlni, hogyha úgy dönt, hogy nem azt szeretné, hogy éljek itt vele – reszket előre Dorina és lám csakugyan megérezhetett valamit, mert a lovasgazda csöppnyi tűnődés után kiadja az útját, ráadásul ezúttal igazán nem a szó munkaköri értelmében paraszt a legény, mert az összetört lány előtt máris élénk smacizásba kezd választottjával. Dorina a korábban kapott karkötőt legszívesebben a szerelmes tahó fejéhez vágná, de azért van benne tartás és így csak visszaadja, majd zokogva csomagolni kezd. Ő sem érti mi történt. Megzavarodott ez a Bence gyerek?

.


Lássunk egy igazi parasztot! Bence a tanya legnagyobb tahója elküldi Dorinát:


Tahó Bence, tahó választása, Dorina már felizgult de még egy puszit sem kapott

A kérdésre később biztosan választ kapunk majd. Egyelőre csak arra tudunk gondolni, hogy Melinda egy olyan képessége maradt rejtve a nézők elől, ami bár favorittá tette vetélytársnőjével szemben, de ezt csak az éles szemű gazda vette észre. Az is lehet persze, hogy a brutális disznótámadás mementójaként több sérülés maradt vissza a fejében, mint azt eddig hinni lehetett.

 

 

Nézzük meg a lebukott Indira milyen meztelen fotókkal reklámozta magát és persze a legjobb jelenetek

 

Vágatlan videó a brutális disznótámadásról, na meg Bencze gazda kalandjai, csak erős idegzetűeknek!

Indira bugyiban, tanyasi Alekosz meg akcióban

A gazdák beleválogattak a tutiba, lássuk a hölgyeket!