Csak nem fejeződik a műsor úgy hogy egy kis macikergetés a málnásba ne kerülne a nézők elé. Kezdjük ott, hogy Orsi, aki sikeresen kiütötte vetélytársnőjét hirtelen rájött mégsem jön be neki András gazda. A szerencsétlen fickó egyszer már szerelembe esett, de az a lamur sem tartott 15 percnél tovább, mert a lány éppen csak, hogy lejött a tanyára már fordult is vissza, mert rátört a nagy érzés egykori szerelme iránt. Orsinak sem jön be a gazda de nagyon szép a táj. Ezt el is meséli az anyukájának, mi meg szájtátva hallgatjuk és csak azt tudjuk kérdezni, mint a másiknál: ugyan mi a jó édes péklapátnak jöttél akkor ide?

 

 

Enikő, aki Tomi, akarjuk mondani, Tomi mama választottja megkérdezi, hogy most akkor együtt fognak-e aludni?

 

Még szép, hát mit gondoltál? Elmegyünk Horvátországba, (erre telik csak a vaskos milliókból) aztán olyan hancúrpartit csapunk a szállodában, hogy összefutnak a londinerek az tuti.

 

Amikor megláttam a Tomit félmeztelenül, alapvetően láttam azt, hogy nem egy Adonisz. De rosszabbra számítottam, jól néz ki. Az első forró csók tényleg forró volt, nagyon jó kis ajka van. Bizsergető.

 

Egészségedre Enikő!

 

Megmutathattam azt, milyen férfi is tudok lenni, ha akarok.

 

Ezután Tomi vélhetően elő is vette végre a kis bögyölőjét és a szülei legnagyobb örömére jó is lett a kis drágának. Éljen Horvátország!

 

Bögyölőkirály beér a révbe 

András Bécsbe tett egy kis kiruccanást választottjával, aki egyre jobban utálkozik, ha ránéz. Nem szokta ő meg, hogy egy férfi ne csináljon programot, ha elhívja valahová. Andrásra rájár a rúd, biztos már, hogy ez a nő sem fog összejönni. De sebaj rengeteg olyan pótmama lesz a nézők között akik szívesen odaadnák akár a jövő évi húsvéti sonkát is csak, hogy megismerkedhessenek ezzel az óriási csecsemővel.

 

Szilveszter végül Rékát választja, a másik lány túlzottan nem is esik kétségbe. Tudja ő, hogy mitől menekült meg. A választott egykor aerobic oktató volt és ha lehet ezt szeretné is folytatni. Szilveszter még nem döntött mire is van a disznóknak jobban szüksége egy kis gimnasztikára, vagy arra, hogy egy ábrándos nőstény kilapátolja alóluk az aznapi trágyát.

 

András jön ismét, aki akár iskolát is nyithatna, hogyan szívjunk három nővel egyszerre címmel. Orsi elmondja baromira tetszik neki a falusi élet, a gazda viszont egyáltalán nem. Ez van sorry Andris, de púpnak nem kellesz a hátamra. A szerencsétlen gazda könnybe lábadt szemmel, rezignáltan nyugtázza a helyzetet.

 

Nem kis dolgok zajlottak le bennem, azért három nőből nem jött össze egyik sem!

 

Andrást folyamatosan ejtik a nők


 

Szilveszter szeretetre és törődésre vágyik. Réka meg egy kis nyugalomra.

 

Neked milyen iskolai végzettséged van? (túljutottál legalább a nyolc általánoson szivem?)


Igen ez tényleg fontos, mert a tanyán, ha nincs meg a mester diploma a tyúkok sem úgy tojnak ahogyan kellene. A gazda elmondja, ami a szívét nyomja. Magányosan érzi magát abban a nagy traktorban és kellene valaki, aki folyamatosan babusgatja. Esténként csak a TV –t tudja nézni és kellene egy segítő kéz, amely napi rendszerességgel egy kis örömhöz juttatná.

 

 

Bence viszont végre tutira tanújelét adta, a műsorban először, hogy férfi vér csörgedezik az ereiben. Egy elefántnyi disznóval már megküzdött, most viszont az ágyban kellett bizonyítani. Velencében a hölgyek ráadásul valamilyen extra teljesítményt is elvárnak. A lovasgazda igyekezett is kitenni magáért.

 

Melinda ötös osztályzatot adott a nászéjszakára. Véleménye szerint Bencének sokkal fontosabb a partnere öröme, mint a sajátja. Ezt úgy tűnik elégedetten közölte a kíváncsi objektívvel, de ettől függetlenül nem tudjuk pontosan mit is takar ez a definíció. Most akkor Bence megadta a szükséges örömöket a tanyasi szerszámmal, vagy elegendő potencia híján, önkezével juttatta a csúcsra epekedő szíve választottját? Reméljük, hogy a kamerák jól rögzítették az eseményeket és a választ azért mi is megtudjuk.

.

Bence és a bevetés, bónusz: a kiesett jelöltek lerántják a leplet a gazdákról:


Bence is bezavarta a macit a málnásba és extra titkok az irigy kiesőktől 

Ó majdnem elfelejtettük. Melinda lecsekkolta Bence telefonját, mert állítólag unatkozott. Akinek ismerős a helyzet az tegye fel a kezét! A tulaj persze kiakadt. Ugyan mire számítson ezután? Megsúgjuk Bence: Sürgősen kódold le a bankszámládat, mert az élelmes lány holnap tutira le fogja ellenőrizni, hogy mennyit kóstál az a 100 lovacska, ami ott rúgja a port a tanyán.

Ajánló:

Nóci, 3 év börtönt is kaphat, de vigasztalásul itt vannak az aktfotói:

Nóci bugyi nélkül