Lassan kezdenek révbe érni a gazdák. Bence már az előző adásban letette a voksát Melinda mellett. Most Andráson és Tomin a sor. András nem igazán volt képes dönteni a két jelentkező közül, az előző adásban még segítséget is kért, hogy valami hibát találjon egyik vagy másik jelöltben. De Tomi a félresikerült csajozógép is végképp tanácstalan. Neki tulajdonképpen mind a három kellene. Egyiken ez tetszik, a másikon meg minden. Mekkora menő lehetne a faluban, ha esténként kis háremével bevonulhatna egy keritésszaggatóra a helyi késdobálóba. De az élet kegyetlen, a kedves mama meg még jobban.

 

Meg vagy te őrülve édes fiam. Hát nem látod, hogy csak a pénzedre hajt az a némber és mindössze apát keres a porontyainak?! Hát hova tetted a szemedet? Azt hiszed fogom tűrni, hogy rátegye a kezét a rafinált nő az a nehezen megtermelt disznóbizniszre?!

 

Na és a másik, hiszen az is elvált már! Egyszer már elrontotta valakinek az életét, hát a miénket ugyan nem fogja. Ki vele! De ott van az a kis bájos, az pont jó lesz.

 

A mama szerint Enikő tökéletesen formálható és egyértelműen megfelel, mint meny alapanyag. Hogy ez alatt azt értette-e, hogy pár nap alatt úgy betanítja a ganéj hordásra mint a huzat, vagy az, hogy esetleg a kicsi fiának is szerezhet valami örömöt a lány, az nem lett letisztázva.

 

A házisárkánynak is csak kis jóindulattal nevezhető anyósjelölt neki esik a lányoknak. Aki nem tetszik neki azt tisztánlátás ürügyén úgy lekapja a tíz körméről, hogy még Mengele is élvezettel szemlélné.

 

Tomi csak a nyálát nyeli és reménykedve várja a csodát. De az már a műsor előtt eldöntött tény volt, hogy a feleséget a mama választja ki, mert a gyerek annyira tehetetlen, hogy a végén még elvesz valami pénzéhes perszónát, aztán meg fizethetik a fodrászt meg a műkörmöst minden hónapban. A gazda szeretne ugyan egy kis önállóságot, de esélye sincs, hogy megszólaljon a sorsdöntő választáson. A mama szerint nincs itt semmi gond, ő csupán megfelelően szeretné egyengetni fia további sorsát.

 

Mi egy összetartó család vagyunk, mindent megbeszélünk egymással. Nekünk fontos, hogy Tomi mellett a tökéletes nőt lássuk, és mivel ő nem látja magát kívülről, ezért kell elmondanunk a véleményünket. Ez így van jól, hogy segítjük egymást. Tudom, hogy hajlamos vagyok kicsit túlzásokba esni, de akkor a családom mindig rám szól, hogy hagyjam abba.

 

Az engedelmes fiú végül Enikőt választja, mire a bősz anya el is sírja magát. Lám, lám milyen rendes ez a gyermek, akárcsak óvodás korában. Bár nem szerette sohasem a spenótot, de elég volt rádörreni egyszer, kétszer máris úgy lapátolt, mint szorgos feleség a malacólban.

 

 

András is döntött végül. Hosszas tusakodás után Orsit választotta, de azért ő sem bánt volna búcsúzóul egy édeshármast. A szerkesztők viszont kegyetlenek és Marcsinak mennie kell, pedig neki szent meggyőződése, hogy ő sokkal jobban megállná a helyét a gazda oldalán.

 

Bence már túl van a választáson és most Velencében tölti az idő Melindával. A fiatal gazdáról sok mindent elárul az a tény, hogy az utazás fáradalmai annyira kimerítették, hogy a megérkezés után rögtön ágyba bújtak és…..aludtak egy jót.

Később azért csak összeszedte magát a fiú és elvitte választottját egy romantikusnak mondott vacsorára, ahol már azt is megpedzegették, hogy mintha kezdene kialakulni közöttük valami. Ebben a tempóban az sem kizárt, hogy jövő tavaszra az első visszafogott pettingig is eljutnak. De végtére minek is kellene úgy sietni?

Anyuci kiszórja a férgesét, Bence szájában megalszik a tej 

 

András miután kiválasztotta élete szerelmét, büszkén bevitte a faluba, hadd lássák kicsik és nagyok mekkora mázlista is ő. Egy kis lakodalomba forgatta meg először Marcsit, akit a helyi eladó menyecskék irigyen mustráltak egészen addig, amíg András amúgy bernáthegyi módjára le nem cuppantotta a parketten.

 

Szilveszter az, aki még tovább feszíti az idegeinket. Nem elég, hogy kidobta az egyetlen nőt, aki talán hajlandó lett volna kamera előtt szexelni, most meg tovább mulyáskodik, ahelyett, hogy felszámolná a lányokban dúló kínzó bizonytalanságot. Ha a hegy nem megy Mohamedhez, akkor a lányok mennek Szilveszterhez és egyenként megpróbálják kifaggatni mit is érez irányukban. De könnyebb lenne a sziklából vizet fakasztani, mint belőle egy értelmes mondatot kicsikarni. Mi sem tudjuk meg tehát miként alakul a továbbiakban a szerelem sodra a maradék egy tanyán. Kénytelenek leszünk várni további egy hétig, hogy megtudjuk Réka, vagy Viki lesz a szerencsés, aki megkapja Szilveszter gazda szőrős, kapanyéltől kérges pracliját.

 

András menőzik az új asszonnyal, Szilveszter hallgatásba burkolózik

 

Végezetül idéznénk egy múlt heti kommentet. A durva hozzászólás alapjaiban rendítette meg eddigi illúzióinkat. Na de tényleg! Ugyan minek mentek a lányok paradicsomért a boltba?

" Ez egy valótlanság-só. A múlt heti adásan pl. a Vin Diesel imitátor Szilveszter hajnalban ment aratni. Ekkora hülye sincs még egy, más megvárja, míg felszárad a harmat. Persze délre még nem végzett a kemény 3 hektár kukoricával. Nálunk voltak már páran aratni, de az ő autójuk otthon volt, nem a tábla szélén parkolt.... :D Paradicsomért a boltba mennek, nem a kertbe. Érdekes. Ki veszi ezt be? "


Tomi az RTL főállású szatírja akcióban, a lányok még itt is képesek eltévedni




Ha ezek után még az is kiderül, hogy a Télapó is puszta kitaláció, egy világ fog össze omlani bennünk.




Tahó Bence, tahó választása, Dorina már felizgult de még egy puszit sem kapott

 

Nézzük meg a lebukott Indira milyen meztelen fotókkal reklámozta magát és persze a legjobb jelenetek

 

Vágatlan videó a brutális disznótámadásról, na meg Bencze gazda kalandjai, csak erős idegzetűeknek!

Indira bugyiban, tanyasi Alekosz meg akcióban

A gazdák beleválogattak a tutiba, lássuk a hölgyeket!