Beindult az RTL-en a szerelem. Nőkre kiéhezett, ámde anyagilag jól eleresztett gazdák rajtra készen várják, hogy a prédát odavessék nekik. A pasik bevallottan elsőrendű vágya, hogy reggelente enni adjanak a tehénkének, és többségük ki sem bírná, ha nem szagolhatna legalább óránként egy kis trágya szagot. Hajnalonként kelnek és csak naplemente után térnek haza. Ehhez képest már most borítékolható, hogy városi elkényeztetett fruskák és a pénz szagától megszédült úrilányok adják majd egymásnak a kilincset a portákon. Ez esetben még az sem fogja elrettenteni őket, ha egyik másik úriember Mercédeszében szalonna lóg illatosítóként. Lilu a szokásos érzékenységével tálalja a gazdák sanyarú helyzetét, akiknek láthatólag már most késő, hogy végre egy normális nő vegye kezelésbe őket.

 

A perverz lányokra is gondoltak a szerkesztők, mert a választékban van egy volt pap is, aki idővel rájött, hogy nem biztos, hogy jól választott, amikor véglegesen lemondott a világi örömökről. Ugyan melyik nő ne álmodott volna titkon arról, hogy sikeresen megkísértsen egy helyes egyházi személyt? Valamikor Ralph atya után sóhajtozott a fél ország. Most talán ennek az emléknek a meglovaglásával szeretné feldobni a történteket a szerkesztő gárda.

Inyencek figyelem! Volt pap házasodna...

Lássuk hát! A jelentkezés elkezdődött. Az alábbi videókon megtekinthető a teljes választék. Ha tetszik valamelyik gazda, hát nosza! Ragadjanak tollat, vagy billentyűzetet kedves lányok és asszonyok, garantáltan nem fognak csalódni.

 

Az első adás, ha valaki lemaradt volna róla, itt megtekinthető:

Házasodna a gazda-első adás

A fantasztikus választék:

Bence gazda megunta az ismerkedést, társ kell neki

Rolf gazda virággal fogadta Lilut

József gazda lelki kincseit akarja átadni

Ottó gazda nemcsak feleséget, anyát is keres

András gazda tudja, mit tenne meg szerelméért

Tomi gazda a humor nagymestere

Tamás gazda felhagyott papi hivatásával

Szilveszter gazda távol tartotta magát a csalódásoktól