.

Meglepő módon Szilveszter gazda ellenállt, ritkán használt, ámde annál kedvesebb alkatrésze követelésének és az eszére hallgatott. Indira akiről éppen kettő napja derült ki, hogy pontosan azt a foglalkozást űzi, ami az arcára van írva lapátra került. A gazda anno azt reagálta, hogy nincsenek előítéletei, az sem érdekli, hogy már pornózással is meggyanúsították rajongóját.

Mint már megírtuk, Indira egy hazai szexvállalkozás prominens tagja. Többnyire leszbikus műsorokban szerepel, de ha extra igény van, akkor sem biztos, hogy szégyenlősen elszalad.

 

Szilveszter nemrégen kis híján megcsókolta a most kiesett lányt, de akkor persze még nem tudta, hogy nem sokkal előtte miket vehetett a szájába.

 

Tudok a múltjáról, bár részleteket nem sokat, de nem is faggatóztam. Engem ugyanis nem a múltja érdekel, hanem az, ki ő valójában. Milyen ember, milyen érzései, gondolatai vannak. Azt mondta, azt az időszakot lezárta, egyetemet végzett, családot szeretne. Kedves, aranyos lány.

 

Örülök, hogy rácsodálkoztál erre a világra, de mikor lovagláskor belenéztem a szemedbe, nem volt benne az a plusz, amit éreznem kell egy nővel kapcsolatban. Hosszú távon nekünk nincs közösségünk. Ebben a világban nem tudnál velem együtt működni.

 

Aki már látta a gazda eddigi egyetlen megnyilvánulását is, az pontosan tudhatja, mekkora eséllyel lenne képes egy ilyen összetett mondatot egy nőnek elmondani. Látszott is a kialvatlanság a szemén. Tuti biztos, hogy szerencsétlen egész éjszaka tanulta a szöveget a pokolba kívánva a sok cifrabeszédű városi naplopót.

 

András megkérte maradék két asszonyát, hogy a két házi járgánnyal kerekezzenek le a faluba egy kis elemózsiáért. Marcsi viszont kétségbeesve kijelentette, hogy a hegyi kerékpárnak aposztrofált bonyolult berendezéssel nem képes megbirkózni, neki anno csak egy egyszerű cekáz jutott és most úgy érzi magát, mint Mari néni a rakétasiló mellett. Nem is vállalta a megmérettetést és András legnagyobb elkeseredésére megtagadta a fontos feladat végrehajtását. Valami nem stimmel ezzel a nővel – dörmögte elégedetlenül, de borús homlokáról rögvest eltűntek a ráncok, ahogy a másik díjnyertes nőstényére vetette pillantását. Na ebből még lehet valami. Orsi ugyanis közben már meg is érkezett tele szatyrokkal, hogy táplálhassa szíve urát. A jutalom nem is maradt el. Kapott két gazdapuszit. Marcsi fancsali képpel vette tudomásul, hogy ez a nyalizó betette a lábát az ajtórésbe.

 

.

Nézzük meg a lebukott Indira milyen meztelen fotókkal reklámozta magát és persze a legjobb jelenetek

 .

Szilveszter még annak előtte, hogy kitette volna a katalógusból bárki számára fix összegért megrendelhető megélhetési rajongóját, reggel 10 kor bevágtat a a házba és kisebb patáliát csap, mert a lányok voltak olyan botorak, hogy még egyszer megetették a tátogó barikákat. Hát ehzt hogyan is gondoltátok lyányok?? Isszen ezek akár ki is pukkadhatnak ha túlságosan telepakolják a bendőjüket. Tudjátok mekkora kárt csinálnátok nekem. Ugrana a jövő évi traktorcserém és egy lepusztult kétéves miskulanciával kellene szántanom a falu szégyenére!!!

 

A lányok szánják, bánják a bűnket, egészen addig ameddig Szilveszter, Rékát el nem viszi a kukoricaföldekre.

 

Há' tudod ki lát bele egy faszi agyába..- foglalja össze a világ nagy mondanivalóit a két hoppon maradt aspiráns.

 

Tomi gazda a szimpatikus szatír, aki főállásban disznókat herél mázsaszámra, ismét boldog. A lányokat traktorvásárra viszi. Nézd ezt az ekét, látod azt a pótkocsit? A lányok nyála folyik, mint kóbor kutyának a kolbászfesztiválon. Erika viszi ismét a prímet, el sem mozdul a leggazdagabb gazda mellől, ott fogdossa ahol éri. A konkurencia látja, hogy itt komoly gondok lesznek. Ezért varázsütésre ráállnak a témára, hogy az erdélyi nőnek két gyereke van és hát ugye ezek akkor idejönnének. Hát értelmes disznótenyésztő akarhatna ilyet?

 

Eközben Szilveszter sem tud elszakadni a traktor témától és megkocsikáztatja egyik kedvesét. Ismét ő az, aki beveti immár a harmadik bugyi lazító csajozós dumát: Majd megkapod saját traktornak! – mutat az egyik lepusztult járműre. Elnézést, a következő tíz perc kimaradt, mert ez tényleg sok volt a rekeszizmoknak. Viki rögtön kedélyes álmodozásba kezd.

Azt a kutya meg a mája. Mekkora szám lesz , majd ha haza látogat és ezzel a csodamasinával gördül be az Aldiba egy kis ezért, meg azért. Parkolni ugyan nem lesz egyszerű, de a pesti agresszív népség tuti félre áll majd az útjából, ha kihajt a váci útra és helyet követel magának. Szilveszter elégedetten, bólogat. Ez igen valaki végre értéékeli a falusi élet szösszeneteit. Végül hatodik sebességbe kapcsol és porzó kerekekkel nem egésze 18 km/ óra sebességgel elvágtáznak a naplementében.