Tamás gazdának sertéstelepe van és 31 éves. Eddig mindössze néhány barátnője volt, és azok is leléptek mellőle néhány hét után. A férfi értetlenül áll a történtek előtt, nem tudja mi lehet az oka annak, hogy eddig csak lusta és pénzéhes lányokat talált magának.

 

Eddig csak rövid, néhány hónapos kapcsolataim voltak, úgyhogy, azt hiszem, itt az ideje, hogy felbukkanjon egy rendes lány, akivel végre családot alapíthatok. Remélem, hogy ebben a műsorban könnyebben megy majd az ismerkedés, mint otthon, Beleznán. Akárki azonban nem jöhet szóba, biztos, hogy sokat fogok válogatni, alaposan megnézem, kivel kezdek.

 

A mama kicsi fia többször is csalódott már a nőkben. Ennek ellenére most elhatározta, hogy nem mehet már tovább, hogy anyuci mos és vasal rá. Ezért csöppet sem titkolt szándéka az, hogy olyan feleséget találjon, aki hajlandó átvenni a folyamatos házimunkát. Kimondott elvárása, hogy a hölgy, aki szeretné megszerezni szívét, örömmel tisztogassa a munkában átizzadt alsógatyáit és  ne derogáljon neki besegíteni a sertéstelepen, ha úgy alakulnak a dolgok. Tamás gazda úgy gondolja meglehetősen tehetősnek, számít ezért tart attól, hogy sokan csak a pénzéért szeretnének megismerkedni vele. Szerinte a mai lányok már nem olyanok, mint régen. Fél, hogy a  pénzéhes nőstényeket nem elégíti ki a mosás és vasalás, ezért már most megüzeni a jelentkezőknek ne is próbálják meg becsapni őt. Megvan őneki a magához való esze, az eddigi lányokat is lenyomoztatta és mindig ki is derült, hogy egyikük sem a két szép szeméért vagy a disznók iránti rajongásuk miatt voltak vele.

 

 

Sajnos a mai lányok már csak a pénzre mennek, tisztelet a kivételnek. Tehetős vagyok, és büszke arra, amit elértem, ennek azonban sok hátulütője is van. Többször akartak átverni már ugyanis nők, anyagilag éppúgy, mint érzelmileg. Volt lány, aki egy idő után azt kezdte éreztetni velem, hogy szégyelli, amit csinálok, cikinek tartja a foglalkozásomat. Azóta mindig utánanézek, leellenőrzöm a nőket, ami nem feltétlenül bizalmatlanság, de nem hagyom, hogy újra kihasználjanak!

 

Szeretem, ha egy nő ad magára, ha csinos és intelligens. Szeresse a vidéki életet, és ne ijedjen meg a munkától. Jelenleg édesanyám mos, főz, vasal rám. Ezért is szeretnék már feleséget találni, hogy átvehesse a házi teendőket. A pénzéhes nőket azonban már hamar kiszúrom, úgyhogy ők inkább kíméljenek, ahogy azok is, akik csak a hírnévre hajtanak

 

Egyelőre még nem világos, hogy a gazda felséget, vagy csak egy ingyenes házvezetőnőt keres. Mindenesetre azok a hölgyek, aki otthon vannak a disznóólak háza táján és fantáziát látnak a sármos sertéstenyésztőben még harcba indulhatnak érte.

Tamás gazda elmondja milyen nőt is szeretne magának:

 

 

 Volt már nője, de most már kellene valaki, aki mosni is hajlandó