A legidősebb férjjelölt nem egyedül fogja eldönteni végül is melyik hölgy részesül abban a szerencsében, hogy leköltözhet vidékre és gondoskodhat egy életen át a két magányos agglegényről. Segít neki 13 éves fia, aki szerint sem ártana már valaki, aki főzne valami jót az apukájának, akit már kétszer is elhagytak a feleségei.

Legyen szép, karcsú és házias. Finomakat főzzön nekünk! Apukámnak a kakaspörkölt a kedvence, ha azt jól elkészíti, akkor szinte nyert ügye van!

Két komoly kapcsolat volt életemben. Az első házasságomból két fiam született, Krisztián és Ottó, a másodikból pedig Árpika. Mindkét kapcsolat kereken tíz évig tartott. Túl engedékeny voltam, nem álltam a sarkamra, amikor kellett volna.

Ottó gazda nem szándékozik eltartani a feleségnek jelentkezőt és az is kritérium, hogy ne legyen túl nagy arca a lánynak. A gazda ugyanis önbizalomhiányos és szeretne egy halk szavú kis virágszálat a házba, aki mellett még ő is macsónak érezheti magát.

Nem szeretem az öntelt nőket. Valószínűleg azért, mert nekem önbizalomhiányom van. Remélem, ez a műsor segít abban, hogy helyrebillenjen az önértékelésem. Nem választanék olyan nőt, aki nem dolgozik, akit el kell tartani, egyenlő félként akarom őt kezelni. Úgy gondolom, Árpika édesanyja sem talál semmi kivetnivalót abban, hogy pótanyát keresünk, hiszen ez az élet rendje, nekem is kell egy társ, nem lehetek egyedül életem végéig. És akár még egy esküvő is belefér a végén. De persze csak akkor, ha minden klappol!

A videóban a gazda részletesen is kifejti, milyen nőre vágyik is pontosan:


.

Ottó gazda extra kívánalmai