Házasodnának a gazdák, de tényleg. A szerkesztők pedig eskü alatt vallják, hogy ez most nem olyan lesz mint a többi. Itt aztán tényleg nem szólnak bele a történésekbe, garantáltan nem lesz semmi kamu. Higgyük el. Persze azért csöppet érdekes, hogy pont azt a nő ment haza régi párjához, akibe az egyik gazda már az első pillanatban beleszeretett. De végül is miért ne? Az élet maga is egy nagy forgatókönyvíró.

 

A gazdák tehát nekivágtak a nagy kalandnak, kezdve azzal, hogy mindegyikük kapott egy nagy faládát benne az értük epekedő hölgyek leveleinek garmadájával. Záros határidőn belül ebből kell hatot kiválasztani, aztán jöhet a villámrandi, ahol ismét ki kell dobni három szirént és kezdődődhet is a show.

 

 

Négy gazda jutott be végül a műsorba, ők kapták állítólag a legtöbb levelet. A többiek bár nem érdemesültek arra, hogy a képernyőn követhessük szerelmi lángolásukat azzal kárpódlódtak, hogy megkapták a hozzájuk irt leveleket. Na éljetek meg most már a magatok kenyerén! Ha így sem tudtok nőt találni, akkor végképp reménytelen esetek vagytok.

 

Nehéz a válogatás van ott vagy harminc levél gazdánként és egyik másik megvadult nőstény hosszú oldalakon át ecseteli páratlan érzéseit, ami akkor öntötte el a szívét amikor a képernyőn megpillantotta álmai gazdáját.

 

Végül nagy nehezen megszületik a döntés és másnapra gyorsfutár házhoz is szállítja a szerelemtől máris pirosló arcú, hebegő habogó hölgyeket. Indulhat a leányvásár! A jelentkezők nagy része annyira zavarban van, mintha legalábbis Brad Pitt és az omani szultán keveréke elé járult volna. A gazdák pedig elégedetten heherésznek, érzik ők, hogy itt tutira össze fog majd jönni valami. A legjobban a disznótenyésztő Tomin látszik, hogy úgy érzi eljött a földi Kánaán és valósággal vetkőzteti a lányokat az apró szemeivel. Valamiért az ő választottjai egytől egyik mintha pszichiátriai kezelésről érkeztek volna, de ez láthatólag csak még inkább doppingolja a felajzott malacgyárost. Végül ki is választja magának a két legfiatalabb naivát ráadásnak meg a töltelék versenyzőt, aki mosogathat amíg dúl a lamúr.

 

András gazda sem tétlenkedik, ő már idősebb kategória, a jelentkezők sem az iskola padból kerültek ki. Olyan tájszólásban nyomja, hogy a nők már attól elalélnak és anyai ösztönük szinte csak a megetetni való kis napközist látja benne. Ő is nagy nehezen választ, legfőképpen Szilvi tetszik neki, a bögyös, de főleg inkább nagyon faros menyecske. Ekkor még nem tudja, hogy a nők mennyire csalfák és boldogan mosolyog a kamerába. Vele igazán el tudnám képzelni az életemet - révedezik.

 

Bence a legfiatalabb és legjóképűbb gazda megunta az ismerkedést ezért jelentkezett. Az nem teljesen világos, hogy akkor most mit akar, de végül is eléggé hamar kiválasztja a számára szimpatikus leendő házvezetőnőket, így élőben találkozhat a hat szerencséssel. Ő azért már jobb nőket kapott, bár azért egyik másik még így is képregény figurának tűnik egy átlagos pesti lány mellett. Na de Bence sem sokat laci-facázik. Dorinát természetesen kiválasztja. A lány gyakorlatilag csak azért nem esett térdre előtte, hogy ajkaival tegye emlékezetessé a találkozást, mert az a fránya asztal közéjük állt. A ménes gazda akinek százával vannak lovai szintén elégedetten vette tudomásul, hogy mekkora böhöm nagy sármja van őneki és csöppnyi töprengés után megjelöli a neki tetsző csinibabákat.

 

Utoljára Szilveszter gazda nyúl bele a jóba. Ő aztán tényleg rögtön kifogta a tutit, mert két brutál ostoba szexshop szökevény is rágurult, ami a tanyasi élet egyhangúsága után igazán üdítő változás lehet. A gazda hamar le is törölte a lecsöppenő nyálcseppjeit és rögtön lecsapott rájuk. Az Indira névre hallgató gumibaba és társnője garantáltan feldobja majd a műsort, főleg amikor csipkés bugyijukban neki állnak a sertés ólban az aznapi végterméket lapátolni, szívük urának nagy megelégedésére.

 

A különleges felhozatal, van itt aztán tényleg minden  

A gazdák beleválogattak a tutiba, lássuk a hölgyeket!  

A választások megtörténtek, a lányok haza. Lilu kicsit beszélget az elégedettségtől és a rájuk váró élvezeten merengő gazdákkal. Kicsit mintha ő is aspirálna valamelyik földesúrra, mert olyan blúzban van, ami vagy a jobb, vagy a baloldalon akar róla leesni. Miközben folyamatosan igazgatja, nem mulasztja el kacéran simogatni a haját. Na ja, Lilu nem szokta meg, hogy ennyi nő között kelljen megverekednie a férfiak figyelméért. De azért igyekszik helytállni ő is rendesen.

 

 

Másnap leköltöznek a szerencsés lányok a tanyákra. A módosabbak kocsival, míg a pórnép busszal, vonattal érkezik. Teljes az egyetértés, mint egy tiroli családi sorozatban. A kakas kukorékol, a tehén bőg a lányok izzadva cipelik a koffereket. András gazda kilovaskocsizik az állomásra, mert megérkezett álmai asszonya Szilvi. Nem igazán aludt az éjjel, mert a párnákon forgolódva csak a szépasszony vonásai jártak a fejében. Még a kacsákat is csak futólag etette meg és már pattant is fel a két lóerős járgányra, hogy haza hozza a szupernőt. Az azonban nincs annyira elragadtatva és az ebéd alatt is többnyire könnypárás tekintettel lesi a kijáratot. Andrásnak végül fel is tűnik, hogy valami hiba van a kréta körül és egyeztető beszélgetésre hívja a nőt. Láátom áám, hoy vélámii súllyós problémá nyomjá a lelkidet ugyi? – próbálja meg kitapogatni a problémát. Szilvia nem sokat kertel, miután megértette mit is akar kérdezni tőle a gazda. Őneki volt egy hároméves kapcsolata és most a régi kan visszahívta. Bocsi Andris de a szívem még mindig érte dobog. Visszamennél? Vissza én! A hoppon marad szerelmes nem kérdezi meg, ami minden nézőben felmerül: De akkor minek a jó édesanyádnak jöttél le és etted meg még a húslevest is?! A telefont nálatok még nem ismerik? Ha hamarabb kinyögöd, hogy mi van legalább valaki mást lehozattak volna helyetted!

 

A csalfa asszony összetöri András gazda szívét 

Bencéhez is beköltöznek a csinibabák, rögtön izzik is a levegő. Borítékolható, hogy napokon belül hajtépés lesz. Bence sugárzik, mint Csernobil és igazi alfahím módjára ül a lányok között és büszkén legelteti a szemét az ő kis háremén.

 

A folytatásban a szuper málé Tomi gazdához is megérkeznek a lányok, ő mondjuk a szüleivel él ezért a mama rögtön el is sírja magát. Vagy a megkönnyebbüléstől, mert nem kell többet a foltos alsókat mosni, vagy hát mert az ő kis csacsikájára már megint rá akarja tenni a kezét egy fehérmájú vászoncseléd. Szilveszternél is landolnak a gumibabák, már csak fel kell fújni őket. A kegyetlen szerkesztők persze pont a legizgalmasabb résznél hagyták abba. Ráadásul Bence gazdát úgy tűnik megtámadta egy hatalmas kandisznó, vagy lefejelt egy szöget, de a hölgyek sikongva iszonyodnak, a hős meg sebeit elrejtve igyekszik felfogni vérét. Erre nem befejezik?

A traktorok motorja és a gazdák szíve már bemelegedett, gumicsizma meg van elég. Lássuk hát mi lesz a folytatásban!