Erre senki nem számított. A jeges zuhany ömlött végig rajtunk, amikor a mai hírekben szembesültünk vele, hogy a Házasodna a gazda című RTL-es műsor egyik igen csak extravagáns kinézetű hölgye a testével keresi a kenyerét. A Bors ugyan szexmunkásként aposztrofálja, de mi ne legyünk ennyire finnyásak és mondjuk ki, hogy…. Inkább ne is. Igen ezt az új fogalmat mi is inkább bevezetjük, mert ma már könnyebb egy per elindítani, mint a dübörgő gazdaságot a lejtőn.

 

Indira tehát szexmunkás, ami csak azért érdekes, mert egész egyszerűen elképesztő, hogy valakinek ennyire az arcára legyen írva a foglalkozása, és a szervezők mégsem kapcsolnak idejében. Egy kezünkön képtelenség is megszámolni, hány „szexmunkás” lány volt már az RTL-es műsorokban. Hoppá nocsak! Talán könnyebb lenne azokat számba venni, akik nem voltak azok, illetve vegyenek ők inkább a szájukba amit csak akarnak. Mi koncentráljunk a lényegre. Szilveszter gazda sebészi pontossággal, vagy némi szerkesztői segítséggel, de halál pontosan betalált. Indirán már a Stevie Wonder is az első pillantásra észlelte volna, hogy nem parizer árusításával tölti a napokat a sarki kisközértben. Ráadásul annak ellenére, hogy állítólag diplomája van, ha megszólal, Szilveszter gazda álmos tehenei önszántukból verik a fejüket az istálló falába.

 

Gonosz források hangoztatják, hogy a lány már több pornófilmet is megjárt már, méghozzá a kamera azon végén, ahol nyelni kell, és nem a Action!-t kiáltani. Ennek ellenére még nem volt, aki rátalált volna az alkotásra, de azt VV Vera óta tudjuk, hogy a türelem rózsát terem.

 

Szilveszter egyáltalán nincs elkeseredve, szerinte nincs is ezzel semmi baj. Úgy gondolja a lány nagyon intelligens és pontosan őhozzá való. Nőt ugyan akkor látott utoljára, amikor az állatorvos nem ért rá, és 70 éves anyósa jött el beoltani a disznókat, de ő pontosan tudja mit akar. Felséget, barátnőt, egyéjszakás kalandot, csak egy bugyit megszagolni, teljesen mindegy. A rengeteg munka és a vidéki magány miatt Indira olyan vonzóvá vált, mint koldusnak egy mexikói arany pesó.

 

Indira sztriptíztáncosként, leszbikus show-műsorokkal keresi a kenyerét, és számos honlapon a mai napig hirdeti magát. Így ha valami nem jönne össze a kőgazdag gazda legfeljebb megrendeli magának. Vagy ha még ehhez is mulya, akkor egy jó kisüsti társaságában rákeres a neten és eltölt egy kellemes félórát a balkeze társaságában.

 

Indira bugyiban, tanyasi Alekosz meg akcióban




Indira a sztirptiztáncosnő parasztkolbászra vágyik 

A gazdák beleválogattak a tutiba, lássuk a hölgyeket!



Tudok a múltjáról, bár részleteket nem sokat, de nem is faggatóztam. Engem ugyanis nem a múltja érdekel, hanem az, ki ő valójában. Milyen ember, milyen érzései, gondolatai vannak. Azt mondta, azt az időszakot lezárta, egyetemet végzett, családot szeretne. Kedves, aranyos lány.

 

Azt most nem jött szóba, hogy a választásnál mennyire esik majd latba Indira patavakaró képessége, vagy számit-e, ha a disznótrágyát nem elvágólag lapátoljam kedves férjeura örömére.

A gazdák titkos társkereső adatlapjai