Ébred a tanya, a kakasok kukorékolnak, Szilveszter lányai azonban még az ágyban terpeszkednek. Kapuk egy nagy totált Indiráról, aki egy szál bugyiban, lábait széttárva álmodik valamiről. Ha a koránkelő gazda most nyitna be, legyen akármilyen teszetosza is szegény, csak megmozdulna benne valami. És lám varázsütésre tényleg meg is érkezik a tar fejű szerelmi Rambó és immár másodszor a padlóhoz szögezi a lányokat frenetikus csajozós dumájával.

Ébresztő, meg kell etetni az állatokat!

A nőstények máris elalélnak ettől a férfi állattól és botorkálnak is le a lépcsőn. Sietni kell, mert a lovak már vagyon éhesek, ezért Szilveszter megtiltja a sminkelést.

Vidéken a hét óra ám a reggel nem a tizenegy! –fedi meg a kórnyadózó lányokat a gazda és máris irány az istálló. Hozz egy vasvillát!- szól az ukáz Indirának, akinek a hatalmas mellein úgy feszül a két számmal kisseb póló, hogy a lovaknak is majd kiesik a szemük. Na jó de melyik az a vasvilla? Hát az a villaformájú.

 

A lányok hányják a szénát, az állatok vígan falatoznak, Szilveszter érzi, ez maga a földi paradicsom. És akkor ez van minden reggel? -tisztázza a helyzetet Indira. Ez, és este is-adja meg az újabb szerelmi löketet a csajozógép.

 

Tomi gazdáról tudni kell, hogy bár megjelenése alapján bármikor aspirálhatna az ügyeletes szatír szerepére, ő igen csak jó partinak számit. Nemrégen csak egy vágóhíd építésére költöttek el 50 milliót, mert jobban szeretnék saját maguk ölni az állatokat.

 

Sok pénzbe került, de meg fog térülni! Komolyan vesszük, amit csinálunk, az életünk erről szól! Nem járunk sehova, nem csinálunk semmit, reggeltől estig a malacokkal foglalkozunk. Olyan párt szeretnék választani magam mellé, aki szereti az állatokat, és szívesen tölti majd az idejét akár a malacok mellett. Nem leányálom az, amit csinálunk, olyan sok időt vesz igénybe, hogy én szinte itt élek kint a tanyán. Van egy szobám, és van egy másik csak a papíroknak. Jól jönne egy finom, segítő kéz!

 

Egyszerűen egy főnyeremény ez a tanyasi Alekosz, érthetetlen, hogy eddig miért nem csapott le valaki rá.

Ha a mama óvó szeme nem lesi, Tomi egyből beindul és csajozik ezerrel. Enikő a napi kiválasztott, akit elvisz reggeli után biciklizni a természet lágy ölére. Ott aztán ki is bújuk belőle az Amorózó és beveti a trükkjeit, hogy kissé közelebb jusson álmai megvalósulásához. Nevesen, hogy végre egy női bugyi közelébe kerülhessen. Sikerül is egy kis tapizást abszolválnia, sőt még egy mini csókot is rabol az érte olvadozó lánytól. A mamiéknak is beszámol a hőstettéről. A szülök ismételten odavannak a gyönyörtől. Tényleg vannak még csodák.

 

Enikővel álomrandin voltunk. Úgy érzem, vele lehet majd valami. Nagyon kedves lány, megigézett! Egymagam nem fogok partnert választani. A szüleim véleményére nagyon adok, mivel a lánynak itt kell majd élnie, fontos, hogy velük is jól kijöjjön.

 

Indira bugyiban, tanyasi Alekosz meg akcióban

Bencét viszont nehéz választás elé állítják. Ideje megszabadulnia az egyik lánytól. Nehéz ügy lesz ez mindenképpen. Karina útját adja ki végül, aki el sem hiszi, hogy ilyen hamar kosarat kapott. Ha nem forogna a kamera, talán le is keverne egy búcsú maflást ennek a fajankónak, aki ennyire könnyen képes magától eldobni a jót. Így azonban csak jeges tekintettel távozik, Bencét még arra sem méltatja, hogy megengedje neki, hogy kivigye a bőröndjét.

András gazda a maradék két nejének egy kis murit csap. Lambadázik is egy óriásit, a látvány enyhén szólva is szürreális.

 

 

Vágatlan videó a brutális disznótámadásról, na meg Bencze gazda kalandjai, csak erős idegzetűeknek!

A gazdák beleválogattak a tutiba, lássuk a hölgyeket!

Tomi a főállású szatír elszabadult, de a családja sem kutya

A gazdák titkos társkereső adatlapjai