Annamari még csak éppen lábadozik előző kapcsolata utórezgéseiből, ám ezúttal mégis igen csak magasra tette a mércét. A mostanában modellkarrierrel is próbálkozó lány ugyanis az RTL legújabb párkereső műsorának talán legjóképűbb fiatal szereplőjére vetett szemet. Bence gazda teljesen elvarázsolta a lányt és a Facebook oldalán is ábrándozva ír róla.

 

Hát igen, ő tényleg egy nagyon cuki pofa! Hogy jelentkeznék-e?! Ha adottak a lehetőségek, miért is ne? Meg hát, jó móka is lehet, szerintem! Vele szívesen kikezdenék!

 

A kiszemelt áldozat udvariasan várt kicsit, amíg dobogó szívének zakatolása enyhült, majd csak ezután válaszolt az őt ért hatalmas megtiszteltetésre. Végül is örül ő, ha megtetszett a ValóVilág5 csúnya lányának, de azért ő se gondolja, hogy egy tanyán tűsarokban és műkörömben lehet tehenet fejni.

 

Persze nem fogom be dolgozni, de örülnék neki, ha érdeklődne a tanya és a tanyasi élet iránt. A cicamacákat nem csípem, ha valaki tűsarkúban akarna megjelenni a birtokon, ráadnék egy gumicsizmát. Volt már elég plázacica körülöttem, nekem egy igazi, belevaló csaj kell, olyan, aki nemcsak szép, okos, de vicces is, és nem ijed meg a gumicsizmától! Köszönöm az érdeklődést, megtisztelő. Ha komolyan gondolja Annamari, jelentkezzen a műsorba, és akkor tudunk találkozni!

 

Hogy ezek után mit szól majd a vágyakozó lány, hamarosan kiderül.


Bence gazda elmondja mi a véleménye a nőkről és az ajánlatokról