Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tomi szeretné már bevetni "bögyölőjét"

0 Tovább

Lecsós kaland avagy nők a volánnál

0 Tovább

Tahó Bence, tahó választása

0 Tovább

Kamu szagot hoz a szél

 

Már egy ideje tartja magát a pletyka, hogy a gazdák számára titokban az internetes társkeresőkön vadásszák a menyasszonyjelölteket. Ráadásul a meghirdetett hímek nem csak szerepelnek a húspiacon, hanem aktívan segítik is a keresést. Vagy ők, vagy valaki a nevükben folyamatosan ír a megfelelő lányoknak és ismerkedést kezdeményez velük. Arról viszont a levelezésben szó sem esik, hogy ha esetleg valamiféle szimpátia kialakulna, akkor a gazdák szívéhez csak a képernyőn keresztül vezethet az út.

 

 

A napokban kaptam egy levelet a Randivonalon Tomi gazdától, aki arról írt, hogy a boldogságot keresi. Amikor elolvastam, először azt hittem, hogy valaki szórakozik velem. Na nem azért, mintha nem lenne potenciálisan lehetőség arra, hogy egy gazdálkodóval lépjek kapcsolatba, de ilyet még soha sem láttam, hogy egy olyan műsorra, aminek a reklámja már javában megy a tévében, így keresnének szereplőket. Itt egyébként a szereplő szó a lényeg, hiszen azt egy szóval sem említik, hogy ha a kedves hölgy válaszol, akkor felbukkanhat a képernyőn is.

 

Talán emlékszünk még, hogy az Alekosz feleséget keres című műsorba is hasonló módon szervezték a lányokat, aminek eredményeként négy bizonyítottan prostitúcióval foglalkozó szereplőt sikerült beválogatni. Vajon miért van ez? És miért a szokásos módon reagál a csatorna? Ugyanis az illetékesek elzárkóznak, hogy nyilatkozzanak az esettel kapcsolatban. Az agyon hallgatom és majd elfelejtik taktikája persze általában sikeresen működik.

Alekosz feleségjelöltjei

 

Az ok egyébként nyílván az lehet, hogy az eddigi jelentkezők dramaturgiailag nem felelnek meg a szerkesztők elvárásainak, ezért szeretnének néhány magas sarkúban a disznóólba betipegő, műkörömmel tehenet fejni próbáló cicababát is megszerezni. A műsor hitelességét persze az előzőekhez hasonló módon innentől kezdve érdemes kissé kevésbé komolyan venni.

 

A gazdák titkos társkereső adatlapjai

VV Annamarit, akinek nagyon megtetszett az egyik gazda, éppen a napokban utasították el a jelentkezéstől, mert állítólag nem fért bele a sorozat koncepciójába.

2 Tovább

Ottó gazda fiával együtt keresi a nejét

A legidősebb férjjelölt nem egyedül fogja eldönteni végül is melyik hölgy részesül abban a szerencsében, hogy leköltözhet vidékre és gondoskodhat egy életen át a két magányos agglegényről. Segít neki 13 éves fia, aki szerint sem ártana már valaki, aki főzne valami jót az apukájának, akit már kétszer is elhagytak a feleségei.

Legyen szép, karcsú és házias. Finomakat főzzön nekünk! Apukámnak a kakaspörkölt a kedvence, ha azt jól elkészíti, akkor szinte nyert ügye van!

Két komoly kapcsolat volt életemben. Az első házasságomból két fiam született, Krisztián és Ottó, a másodikból pedig Árpika. Mindkét kapcsolat kereken tíz évig tartott. Túl engedékeny voltam, nem álltam a sarkamra, amikor kellett volna.

Ottó gazda nem szándékozik eltartani a feleségnek jelentkezőt és az is kritérium, hogy ne legyen túl nagy arca a lánynak. A gazda ugyanis önbizalomhiányos és szeretne egy halk szavú kis virágszálat a házba, aki mellett még ő is macsónak érezheti magát.

Nem szeretem az öntelt nőket. Valószínűleg azért, mert nekem önbizalomhiányom van. Remélem, ez a műsor segít abban, hogy helyrebillenjen az önértékelésem. Nem választanék olyan nőt, aki nem dolgozik, akit el kell tartani, egyenlő félként akarom őt kezelni. Úgy gondolom, Árpika édesanyja sem talál semmi kivetnivalót abban, hogy pótanyát keresünk, hiszen ez az élet rendje, nekem is kell egy társ, nem lehetek egyedül életem végéig. És akár még egy esküvő is belefér a végén. De persze csak akkor, ha minden klappol!

A videóban a gazda részletesen is kifejti, milyen nőre vágyik is pontosan:


.

Ottó gazda extra kívánalmai

5 Tovább

Házasodna a gazda

blogavatar

Házasodna a gazda, nő meg van bőven. Lesz olyan cicababa, aki a szemöldök ceruzát félredobva trágyahordó talicskát kap a kezébe?

Utolsó kommentek