Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

VV Annamari a jóképű gazdát akarja

 

Annamari még csak éppen lábadozik előző kapcsolata utórezgéseiből, ám ezúttal mégis igen csak magasra tette a mércét. A mostanában modellkarrierrel is próbálkozó lány ugyanis az RTL legújabb párkereső műsorának talán legjóképűbb fiatal szereplőjére vetett szemet. Bence gazda teljesen elvarázsolta a lányt és a Facebook oldalán is ábrándozva ír róla.

 

Hát igen, ő tényleg egy nagyon cuki pofa! Hogy jelentkeznék-e?! Ha adottak a lehetőségek, miért is ne? Meg hát, jó móka is lehet, szerintem! Vele szívesen kikezdenék!

 

A kiszemelt áldozat udvariasan várt kicsit, amíg dobogó szívének zakatolása enyhült, majd csak ezután válaszolt az őt ért hatalmas megtiszteltetésre. Végül is örül ő, ha megtetszett a ValóVilág5 csúnya lányának, de azért ő se gondolja, hogy egy tanyán tűsarokban és műkörömben lehet tehenet fejni.

 

Persze nem fogom be dolgozni, de örülnék neki, ha érdeklődne a tanya és a tanyasi élet iránt. A cicamacákat nem csípem, ha valaki tűsarkúban akarna megjelenni a birtokon, ráadnék egy gumicsizmát. Volt már elég plázacica körülöttem, nekem egy igazi, belevaló csaj kell, olyan, aki nemcsak szép, okos, de vicces is, és nem ijed meg a gumicsizmától! Köszönöm az érdeklődést, megtisztelő. Ha komolyan gondolja Annamari, jelentkezzen a műsorba, és akkor tudunk találkozni!

 

Hogy ezek után mit szól majd a vágyakozó lány, hamarosan kiderül.


Bence gazda elmondja mi a véleménye a nőkről és az ajánlatokról





1 Tovább

Cseléd és feleség a tökéletes kombináció

 

 

Tamás gazdának sertéstelepe van és 31 éves. Eddig mindössze néhány barátnője volt, és azok is leléptek mellőle néhány hét után. A férfi értetlenül áll a történtek előtt, nem tudja mi lehet az oka annak, hogy eddig csak lusta és pénzéhes lányokat talált magának.

 

Eddig csak rövid, néhány hónapos kapcsolataim voltak, úgyhogy, azt hiszem, itt az ideje, hogy felbukkanjon egy rendes lány, akivel végre családot alapíthatok. Remélem, hogy ebben a műsorban könnyebben megy majd az ismerkedés, mint otthon, Beleznán. Akárki azonban nem jöhet szóba, biztos, hogy sokat fogok válogatni, alaposan megnézem, kivel kezdek.

 

A mama kicsi fia többször is csalódott már a nőkben. Ennek ellenére most elhatározta, hogy nem mehet már tovább, hogy anyuci mos és vasal rá. Ezért csöppet sem titkolt szándéka az, hogy olyan feleséget találjon, aki hajlandó átvenni a folyamatos házimunkát. Kimondott elvárása, hogy a hölgy, aki szeretné megszerezni szívét, örömmel tisztogassa a munkában átizzadt alsógatyáit és  ne derogáljon neki besegíteni a sertéstelepen, ha úgy alakulnak a dolgok. Tamás gazda úgy gondolja meglehetősen tehetősnek, számít ezért tart attól, hogy sokan csak a pénzéért szeretnének megismerkedni vele. Szerinte a mai lányok már nem olyanok, mint régen. Fél, hogy a  pénzéhes nőstényeket nem elégíti ki a mosás és vasalás, ezért már most megüzeni a jelentkezőknek ne is próbálják meg becsapni őt. Megvan őneki a magához való esze, az eddigi lányokat is lenyomoztatta és mindig ki is derült, hogy egyikük sem a két szép szeméért vagy a disznók iránti rajongásuk miatt voltak vele.

 

 

Sajnos a mai lányok már csak a pénzre mennek, tisztelet a kivételnek. Tehetős vagyok, és büszke arra, amit elértem, ennek azonban sok hátulütője is van. Többször akartak átverni már ugyanis nők, anyagilag éppúgy, mint érzelmileg. Volt lány, aki egy idő után azt kezdte éreztetni velem, hogy szégyelli, amit csinálok, cikinek tartja a foglalkozásomat. Azóta mindig utánanézek, leellenőrzöm a nőket, ami nem feltétlenül bizalmatlanság, de nem hagyom, hogy újra kihasználjanak!

 

Szeretem, ha egy nő ad magára, ha csinos és intelligens. Szeresse a vidéki életet, és ne ijedjen meg a munkától. Jelenleg édesanyám mos, főz, vasal rám. Ezért is szeretnék már feleséget találni, hogy átvehesse a házi teendőket. A pénzéhes nőket azonban már hamar kiszúrom, úgyhogy ők inkább kíméljenek, ahogy azok is, akik csak a hírnévre hajtanak

 

Egyelőre még nem világos, hogy a gazda felséget, vagy csak egy ingyenes házvezetőnőt keres. Mindenesetre azok a hölgyek, aki otthon vannak a disznóólak háza táján és fantáziát látnak a sármos sertéstenyésztőben még harcba indulhatnak érte.

Tamás gazda elmondja milyen nőt is szeretne magának:

 

 

 Volt már nője, de most már kellene valaki, aki mosni is hajlandó



 

10 Tovább

Nagymellű nőre vágyik András gazda

 


A vén kecske is megnyalja a sót, tartja a mondás. Egyelőre most még nyalásról szó nem eshet, de éhes disznó mindenképpen makkal álmodik.
A vidéki nagygazda minden álma, hogy egy takaros kis szexbomba édesítse meg a mindennapjait. Tudja persze, hogy nem mind arany, ami fénylik ezért a későbbiekben extra áldozatokra is hajlandó.

A nagyobb mellű hölgyeknek igazán érdemes megfontolni, amit a gazda ajánl, ugyanis 35 hektáros birtokán minden megtalálható, ami szemnek és szájnak ingere, bankszámlájának vastagságát egyelőre nem ecsetelte, de ha nincs túl sok hitel a farmon, akkor mindenképpen jó partinak számít a férfiú.

Lássuk milyen elvárásai vannak András gazdának egy telt keblű nővel szemben:  



András gazda a nagy mellekről álmodozik, de feltételek is vannak

András gazda tudja, mit tenne meg szerelméért

0 Tovább

Pénzes gazdák várják a kiéhezett nőket

 

 

 

Beindult az RTL-en a szerelem. Nőkre kiéhezett, ámde anyagilag jól eleresztett gazdák rajtra készen várják, hogy a prédát odavessék nekik. A pasik bevallottan elsőrendű vágya, hogy reggelente enni adjanak a tehénkének, és többségük ki sem bírná, ha nem szagolhatna legalább óránként egy kis trágya szagot. Hajnalonként kelnek és csak naplemente után térnek haza. Ehhez képest már most borítékolható, hogy városi elkényeztetett fruskák és a pénz szagától megszédült úrilányok adják majd egymásnak a kilincset a portákon. Ez esetben még az sem fogja elrettenteni őket, ha egyik másik úriember Mercédeszében szalonna lóg illatosítóként. Lilu a szokásos érzékenységével tálalja a gazdák sanyarú helyzetét, akiknek láthatólag már most késő, hogy végre egy normális nő vegye kezelésbe őket.

 

A perverz lányokra is gondoltak a szerkesztők, mert a választékban van egy volt pap is, aki idővel rájött, hogy nem biztos, hogy jól választott, amikor véglegesen lemondott a világi örömökről. Ugyan melyik nő ne álmodott volna titkon arról, hogy sikeresen megkísértsen egy helyes egyházi személyt? Valamikor Ralph atya után sóhajtozott a fél ország. Most talán ennek az emléknek a meglovaglásával szeretné feldobni a történteket a szerkesztő gárda.

Inyencek figyelem! Volt pap házasodna...

Lássuk hát! A jelentkezés elkezdődött. Az alábbi videókon megtekinthető a teljes választék. Ha tetszik valamelyik gazda, hát nosza! Ragadjanak tollat, vagy billentyűzetet kedves lányok és asszonyok, garantáltan nem fognak csalódni.

 

Az első adás, ha valaki lemaradt volna róla, itt megtekinthető:

Házasodna a gazda-első adás

A fantasztikus választék:

Bence gazda megunta az ismerkedést, társ kell neki

Rolf gazda virággal fogadta Lilut

József gazda lelki kincseit akarja átadni

Ottó gazda nemcsak feleséget, anyát is keres

András gazda tudja, mit tenne meg szerelméért

Tomi gazda a humor nagymestere

Tamás gazda felhagyott papi hivatásával

Szilveszter gazda távol tartotta magát a csalódásoktól



5 Tovább

Szilveszter gazda távol tartotta magát a csalódásoktól

0 Tovább

Házasodna a gazda

blogavatar

Házasodna a gazda, nő meg van bőven. Lesz olyan cicababa, aki a szemöldök ceruzát félredobva trágyahordó talicskát kap a kezébe?

Utolsó kommentek